apostonikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 Γεια χαρα σε ολους σας παιδια Θα θελα να ρωτησω τι πιστευεται και πως το βλεπεται το παραπανω κινητο και αν ξερουμε ποτε και ΑΝ θα ρθει Ελλαδα ... Mε εκτιμηση Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Ειναι σε διφοερετικο δικτυο απο το GSM αρα λογικα δεν θα ερθει. Κοιτα κατι σε Nexus One που ειναι ιδιο σε GSM δικτυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 27, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Η γνώμη μου για τόσο ακριβά κινητά είναι ότι μας έχουν κάνει όλους beta testers και πραγματικά δεν αξίζουν τα χρήματά τους. Με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις το καλύτερο netbook και ένα κινητό για μηνύματα και τηλέφωνα. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Θελω κινητο οχι netbook ...Δευτερον δν προβλεπετε ελλαδα εεε :/ ...? Κριμα ρε γαμωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Ακριβώς αυτό σου προτείνω να πάρεις κινητό και να κρατήσεις τα χρήματά σου για κάτι άλλο που χρειάζεσαι πραγματικά. Κινητό σημαίνει να παίρνει τηλέφωνο και να στέλνει sms,mms και αν είναι ανάγκη και e-mail. Όλα τα άλλα δεν έχουν να κάνουν με κινητό ούτε με πραγματικές ανάγκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 28, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Ενταξει οντως εχεις ενα point ...Απλα επειδη θα ναι εταιρικο λεω να παρω κατι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιούνιος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Samsung Galaxy S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 28, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Δν ξερω γτ αλλα δν μου πολυγεμιζει το ματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Πολυ καλο κινητο αλλα δεν το πηρα γιατι απο τη samsung υποστηριξη...καληνυχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 28, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Ο κολλητος μου που εχει samsung μου πε σκυλια κινητα αλλα service 0 !!! Γι αυτο δν ειδα καθολου το galaxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Αν έπρεπε να πάρω κάτι αυτή την στιγμή θα έπαιρνα HTC Desire.Αν μπορούσα να περιμένω λίγο θα έπαιρνα Nokia N8 ή Motorola Droid 2.Αν μπορούσα να περιμένω κι άλλο θα περίμενα Maemo από Nokia+Intel.Αν ήμουν απλός user που δεν ψάχνεται και πολύ και ούτε πρόκειται και του αρέσει να ακούει μουσική στο δρόμο Iphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 28, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Εχω ηδη iphone 3G αλλα δν με τρελενει...Προσωπικα το desire μ αρεσει ΑΠΕΙΡΑ !!! Και το σκεφτομουν ...Ποια η γνωμη σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Αυτή την στιγμή νομίζω είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα δεχτεί αρκετά update που θα το κρατήσουν στο προσκήνιο για αρκετό καιρό ακόμα. Από την άλλη έρχονται βελτιωμένες συσκευές με android και άλλα λειτουργικά πολλά υποσχόμενα. Οπότε είναι θέμα του πόσο καιρό μπορείς να το καθυστερήσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του 2010 με αρχές 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 28, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Και γω αυτο πιστευω γιατι ειμαι πολυ ψαγμενος...Kαι να σου πω τν αληθεια μ αρεσει αρκετα και το nexus one (αν δν κανω λαθος) που ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 29, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Το nexus one διαφέρει ελάχιστα αλλά το μεγάλο συν είναι ότι παίρνεις πρώτος όλα τα update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 29, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Παιζει να ειμαι ο μοναδικος που του αρεσουν τα win mobile 6,5 σε συνδυασμο με το HTC HD2!!!! Εγω τον Bill δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!Εχω το HTC HD2 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για ολα του, ταχυτατο, δεν κολλαει πουθενα, youtube channel, facebook, emails, γενικα super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 29, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Seb το ΗD2 ειναι παρα πολυ καλο παρα πολυ...Αλλα με τα win mobile γνκ δν τα παω καλα...Μου τν σπανε απειρα !!! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 29, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Προσωπικά κι εμένα μου αρέσει o bill και όσο πάει και περισσότερο απλά το HD2 είναι αρκετά μεγάλο για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Κατά τα άλλα κάτι διάβασα ότι ετοιμάζεται rom που θα μπορείς να βάλεις Froyo και μία Windows Phone 7. Βέβαια δεν έχω ιδέα ποια είναι τα αρνητικά καθώς δεν είναι official τα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 29, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Χμμμ οχι δν εχω προβλημα με το μεγεθος ...Αν αληθευει αυτο θα ναι καλη φαση ...Πραγματικα ειμαι αρκετα μπερδεμενος ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 29, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Δεν μας είπες όμως αν γνωρίζει μέχρι πότε μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου, ώστε όσο μπορούμε να βοηθήσουμε στο ξεμπέρδεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.