Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλο watercooling kit που να καλύπτει CPU:amd phenom 955 και motherboard. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αv αξίζει να βάλω νερό και στην κάρτα γραφικών η δεν χρειάζεται να δώσω λεφτά εκεί?(Δεν θέλω κάτι πανάκριβο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλο watercooling kit που να καλύπτει CPU:amd phenom 955 και motherboard. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αv αξίζει να βάλω νερό και στην κάρτα γραφικών η δεν χρειάζεται να δώσω λεφτά εκεί?(Δεν θέλω κάτι πανάκριβο)Kαλυτερα να βαλεις νερο στη καρτα γραφικων παρα στο motherboardΔεν μας ειπες και ποσα λεφτα σκεφτεσε να διαθεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Kαλυτερα να βαλεις νερο στη καρτα γραφικων παρα στο motherboardΔεν μας ειπες και ποσα λεφτα σκεφτεσε να διαθεσειςOops sorry λοιπόν λέω κάπου στα 150-200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.