mkrokod Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 Καλημέρα σε όλους,έχω έναν P4 και μια μητρική την Abit AI7. Θέλω να κάνω Raid1 2 δίσκους 500Gb που έχω...Μπορείτε να μου υποδείξετε την διαδικασία ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkrokod Ιούνιος 28, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Καλημέρα σε όλους,έχω έναν P4 και μια μητρική την Abit AI7. Θέλω να κάνω Raid1 2 δίσκους 500Gb που έχω...Μπορείτε να μου υποδείξετε την διαδικασία ???Κάποια γνώμη??? Κανείς ΔΕΝ έχει δοκιμάσει Raid1 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Ρε man, οκ δεν σου απαντάνε, αλλά δεν σου περνάει από το μυαλό ότι υπάρχει λόγος?Προφανώς το θέμα ή έχει συζητηθεί άπειρες φορές, και γιαυτό πρέπει να κάνει ένα απλό search...ή αναφέρεται στο manual της μητρική σου, ή το βρίσκεις με ένα απλό google search (...έστω και αν δεν αναφέρεται ακριβώς στο δικό σου υλικό, κάνει την δουλεία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.