Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2010 Να σας πω ρε παιδεία, είχα αγοράσει ένα σκληρό από το πλαίσιο seagate 500gb 7200rpm πριν ένα χρόνο και κάτι τέλη μαΐου αρχές ιουνίου και παρατήρησα πρόσφατα ότι και σε περιβάλλον Linux και σε windows (στα vista από μονα τους) στα χρ με ένα προγραμματάκι για HDD check λέει πως "the disk is going το fail" η disk failure is iminent και κάτι τέτοια. ξέρετε αν έχω δυο χρονια εγγύηση η όχι γιατί πρέπει να βρω την απόδειξη αν είναι να μην ψάχνω άδικα δηλαδή ξέρω ότι τώρα ποια είναι 2 χρονια η εγγύηση αλλα ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι τι γινόταν 1 χρόνο πριν.
qbiefox Ιούνιος 27, 2010 #2 Ιούνιος 27, 2010 3 χρονια ειναι η standard εγγυηση στους δισκους εδω και πολλαααααααααααα χρονια. Ορισμενα μοντελα μαλιστα εχουν και 5 χρονια (παλιοτερα οι seagate, τωρα καποιοι WD)
Periklis_pap Ιούνιος 27, 2010 Author #3 Ιούνιος 27, 2010 3 χρονια ειναι η standard εγγυηση στους δισκους εδω και πολλαααααααααααα χρονια. Ορισμενα μοντελα μαλιστα εχουν και 5 χρονια (παλιοτερα οι seagate, τωρα καποιοι WD)Ευχάριστο για την βοήθεια, παω αύριο κιόλας να τον αλλάξω, όταν έλεγα 2 χρονια εννοούσα την γενική του πλαισίου που αναγράφεται πάνω στην απόδειξη
Periklis_pap Ιούνιος 28, 2010 Author #4 Ιούνιος 28, 2010 Όταν το πάω πλαίσιο πρέπει να μου το αλλάξουν επιτόπου η πρέπει να κάνουν έλεγχο γιατί τους τον πήγα και μου είπαν αύριο θα σας καλέσουμε για να σας πούμε αν είναι ok.
Periklis_pap Ιούνιος 28, 2010 Author #6 Ιούνιος 28, 2010 Πρεπει να το ελεγξουν πρωτα..και μετα αντικαταστασηOk ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
Periklis_pap Ιούνιος 28, 2010 Author #7 Ιούνιος 28, 2010 όλα οκ μετά από 4 ώρεϛ με καλεσαν να πάω να παραλαβοω τον καινουργιο γιατί όντωϛ είχε πρόβλημα και μάλιστα μου εδωσαν έναν καλύτερο WD γιατί δεν είχαν Seagte και μου ''χαρισαν'' την διάφορα τον 3-4 ευρώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.