apostolis159 Σεπτέμβριος 10, 2011 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Τι έγινε ρε παίδες? Από χθες κυκλοφορει το game. Το πήρε κανένας? Τι λεει η συνολική εικόνα? Το multi?Προσπαθώ ακόμα να αποφασίσω αν θα το πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Σεπτέμβριος 10, 2011 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 το κατεβαζω τωρα απο STEAM ! ! ! Βασικα για να μπω στο πνευμα ποιος σκατα ειναι αυτος ο "θειος" που ολοι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 10, 2011 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 έπαιξα κανα μισάωρο και μέχρι τώρα έχω φοβερή εντύπωση. ωραία ανιμέισον ωραία γραφικά ωραία ατμόσφαιρα σωστά φπς και ωραία δράση γενικά κανένα παράπονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2011 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Περιμένω να πέσει η τιμή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 10, 2011 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 εγώ πάντως που έπαιξα το demo το βαρεθηκα στα 5 πρώτα λεπτά :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Σεπτέμβριος 10, 2011 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 έπαιξα κανα μισάωρο και μέχρι τώρα έχω φοβερή εντύπωση. ωραία ανιμέισον ωραία γραφικά ωραία ατμόσφαιρα σωστά φπς και ωραία δράση γενικά κανένα παράπονοΜάλλον έπαιξες μόνο single player... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 10, 2011 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 ναι το multi δεν το δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 11, 2011 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Βασικα για να μπω στο πνευμα ποιος σκατα ειναι αυτος ο "θειος" που ολοι λετε?Είναι αυτός ο σούπερ θείος ο εργένης με τα λεφτά τις μπόρσε και τις άπειρες γκόμενες, που όλοι είχαμε στο δημοτικό / άντε γυμνάσιο, που μας έκανε όλα τα χατήρια και μας είχε σαν παιδί του.ON TOPICΑκόμα δε το έπαιξα, καταραμένη δουλειά. Έχει και co-op mode; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Σεπτέμβριος 11, 2011 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Ενω στην αρχη δειχνει πολλα υποσχομενο μετα απο λιγο κατανταει βαρετο και μονοτονο , ποσες φορες να κανεις το ιδιο πραγμα χωρις να βαρεθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Σεπτέμβριος 11, 2011 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Εγώ μαλλον θα περιμένω μαζι με astro να πέσει η τιμή... ~40€ παίζει τώρα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 11, 2011 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Και 30 παιζει αλλα steam key μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Σεπτέμβριος 11, 2011 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Δεν τρελαίνομαι για steam key μονο.. Ενώ είναι βολικό να τα έχεις μαζεμένα στο steam τα παιχνίδια, προτιμώ retail με το κουτάκι και με τα όλα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 11, 2011 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobath Σεπτέμβριος 11, 2011 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Έπαιξε κανείς mp να μας πει εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Σεπτέμβριος 13, 2011 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Το δοκιμασα εχθες και μου αφησε καλες εντυπωσεις!!! Καλογραμμένο παιχνιδι ομορφα γραφικα, πολυ αιμα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=s_xblGNnDqs]Warhammer 40k : Space Marine PC Gameplay - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Σεπτέμβριος 16, 2011 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αφού υπάρχουν gamers που παλεύουν το p2p σε fps πάω πάσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Σεπτέμβριος 16, 2011 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 p2p έχει στο multi??:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Σεπτέμβριος 18, 2011 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 To single player καταντάει βαρετό μετά από κάποια ώρα. Φαντάζομαι το multiplayer θα έχει να δείξει κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 19, 2011 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Απορω ποιος βαριετε να βαριετε να κατακρεουργει Orks?:man_in_love:Αλλα χωρις πλακα τωρα δεν εχω παιξει το κανονικο game ακομα αλλα μαλλον θα μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο challenge με σκοπο να γινει κ πιο ενδιαφερονΠαντως το Multi φαινετε καλο...Η δουλεια βρωμαει expansion παντως (κλασσικη THQ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 19, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Απορω ποιος βαριετε να βαριετε να κατακρεουργει Orks?:man_in_love:Αλλα χωρις πλακα τωρα δεν εχω παιξει το κανονικο game ακομα αλλα μαλλον θα μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο challenge με σκοπο να γινει κ πιο ενδιαφερονΠαντως το Multi φαινετε καλο...Η δουλεια βρωμαει expansion παντως (κλασσικη THQ)Α ρε τοξακι!Ζεχνει DLC indeed.Πολυ αποτομο ending.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.