Jump to content

intel ssd

kakao83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

kαλησπερα εχω αυτον εδω τον σκληρο INTEL X25-M SSDSA2MH080G2R5 2.5'' SSD 80GB RETAIL

Το προβλημα μου ειναι οτι οταν υπαρχει πληρης ησυχια ακουγετε ενα ηχος περιεργος μεσα απο τον σσδ.κατι σαν ραδιομεταλλικος θορυβος(οτι νανε :Ρ).δεν μπορω να περιγραψω τον θορυβο παντως μου τρυπαει το κεφαλι.πιστευω οτι ειναι απο τον σσδ γιατι ξεκινα με το που γραψει starting windows.στο βιος τπτ ολα καλα, απολυτη ησυχια.δεν ξερω παντος ειναι τοσο αμιδρος ηχος που αν εχω ανοιχτω τον ανεμηστιρα δαπεδου που εχω δεν τον ακουω.

εχει παρατηρισει κανεις θορυβο απο σσδ?

Δεν ειναι θορυβος απο κινητα μερη αφου δεν εχει.Πως ειναι οταν πλησιαζεισ υψηλη ταση στους πιλονες τις ΔΕΗ, τετοιο θορυβο

Είσαι σίγουρος ότι είναι από τον SSD;

Συνήθως αυτός ο ήχος είναι από το PSU ή την κάρτα γραφικών.

σε μια φαση σταματησε τελειως ο ηχος.και μου φενετε πχ οταν κανει διεργασιες στο υπολογιστη σταματαει και ξεκιναει ο ηχος.δλδ ανοιγω avg και κανω σκαν ο ηχος σταματαει ξεκιναει κατι σαν να μπουρδουκλονετε οσο το κανω σκαν.σταματας αρχιζει κανονικα.

Ξεκιναει call of duty και οσο διαβαζει ο cpu kαι κανει loading για να ανοιξει το game ο θορυβος σταματαει τελειως μολισ μπει στο μενου ξεκιναει ο σπαστικος θορυβος.Καλα εδωσα τοσα λεφτα εβαλα υδροψυξη για να μην ακους 150 ανεμηστηρες και θα εχω τωρο τον σσδ να με τρελανει ειναι δυνατον?

Μαλλον περι coil whine προκειται και οπως ειπε ο winters λογικα ερχετε απο το psu η την καρτα γραφηκων.Κανε μια αναζητηση στο youtube και θα δεις οτι εχουν αρκετοι αυτο το προβλημα μεταξυ τους και εγω (μεχρι που κλοκαρα τον επεξεργαστη και σχεδον εξαφανιστηκε :blink: ) .Σιγουρη λυση αντιμετωπισης οσο εχω ψαξει δυστηχως δεν βρηκα.

οκθα παρω τον σσδ και θα τον βαλω σε αλλο πψ να δω αν κανει την ιδια φασαρια και θα σας πω

Βρηκα αυτο το βιντεακι στο youtube.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0-qHudFBuXI]YouTube - Radeon 5870 Coil Whine, return? 2GB Vapor-X Sapphire[/ame]ακριβως αυτον εδω τον θορυβο κανει.λεσ να τον κανει η 480 η το τροφοδοτικο????

Αυτό είναι από την κάρτα γραφικών !!

ναι αλλα αν δεις αυτο το βιντεο αλλα λεει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C4d23F2jehQ&feature=related]YouTube - Corsair power supply & EVGA video card squeal/whine[/ame]

Καθόλου περίεργο, το παρελθόν ακουγόταν (από κάρτες της nvidia) αυτός ο θόρυβος. Από τροφοδοτικό έχω να τον ακούσω αρκετό καιρό, μια φορά από ένα coolermaster τον είχα ακούσει !!

Όπως και να έχει δεν είναι από τον SSD σου και δεν είναι πρόβλημα !!

Όταν βάλεις το σύστημά σου να ζοριστεί λιγάκι, όπως με το ΑΤΙ tool στο βίντεο, ακούγεται αυτός ο ήχος ??

καλημερα δεν θα το πιστεψετε.απενεργοποιησα στο βιος το C1E και σταματησε ο θορυβος!

C1E is part of SpeedStep (Like AMD's Cool and Quiet). Disable for the best performance, and enable for power saving. Οτι ξερεις ξερω

Το εκανα disable γιατι το ειδα στα commend κατω απο το βιντεακι του youtube που ποσταρα πιο πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.