unseen Φεβρουάριος 17, 2004 Author #41 Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 00:31] Καλησπερα, πολυ καλο το συστημα και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.Σκεφτομαι να βαλω νερό (ναι ειμαι ακόμα με αέρα) στο 3.0@3.555 με το ASUS P4C800E-Deluxe, και ψαχνοντας λιγο τις τιμές υπολόγησα γυρω στα 200-250 ευρώ. Αν το "ψυγείο" σου πηγε 200ευρώ θα ηθελα κατα πρωτον να μου πεις αν κανει για 24/7, κατα πόσο ειναι ευκολο να το τοποθετήσω (δε ξερω και παρα πολλα πραγματα για extreme cooling αλλα Η/Υ λυνω και δένω συνέχεια, και το νερο μόνος θα το έβαζα), κατα πόσο μπορώ να κανω ζημια (εχω ακούσει οτι λογω των χαμηλων θερμοκρασιων υγροποιείται ο αέρας που μπορει να υπαρχει μεταξυ cpu και "ψυχτρας")και τέλος τι υλικά θα χρειαστώ και αν μπορω να βρω καπου σχέδιο του συστήματος.Ευχαριστώ πολύ Ενα τετοιο συστημα σαν το δικο μου θελει πολυ συμμαζεμα για να γινει για 24/7. Αλλα βεβαια δεν ειναι ακατορθωτο. Πρεπει να εχεις ορεξη και μερακι για να φτιαξεις. Ετοιμο μονο το prometeia.
unseen Φεβρουάριος 17, 2004 Author #42 Φεβρουάριος 17, 2004 Μιχαλη τις μνημες ΗΤΑΝ να σου τις δωσω :) Αν μου φτιαξεις κατι τετοιο: http://www.xtwerkz.com/black_projects.htm τοτε θα σου τις κανω δωρο.:whistling :whistling :whistling
Helly Φεβρουάριος 17, 2004 #43 Φεβρουάριος 17, 2004 Unseen απλα επαγγελματιας!Με την υγροποιση τι κανεις,μόνωσες τιποτα και με τι?
Skinny13 Φεβρουάριος 17, 2004 #45 Φεβρουάριος 17, 2004 αυτο ειναι το θεμα ,η υγροποιησηενα how-to μας δινεις????αληθεια ,με το prometeia πως αποτρεπεται η υγροποιηση?
unseen Φεβρουάριος 18, 2004 Author #46 Φεβρουάριος 18, 2004 Οριστε και αυτο που ζητησες. http://www.phase-change.com/index.php?action=Articles_page&cat=Guides&id=25&page=1
Shidokanjohn Φεβρουάριος 18, 2004 #47 Φεβρουάριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 αυτο ειναι το θεμα ,η υγροποιησηενα how-to μας δινεις????αληθεια ,με το prometeia πως αποτρεπεται η υγροποιηση? δινει μαζι μονωτικο υλικο seal string λεγεται.
Skinny13 Φεβρουάριος 18, 2004 #48 Φεβρουάριος 18, 2004 Ωραιος ο unseen :worship: αυτο σου ζητησα αυτο δεν καταλαβαινω με τι υλικο το κανει??? παθαινει υγροποιηση και απο την πισω μερος ε??? δεν το ειχα σκεφτει καθολο:'( παντως ειναι μεγαλο ρισκο ενα τετοιο πραγμα ε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.