Jump to content

Αντε να σας φτιαξω λιγο...

unseen

Recommended Posts

καλά unseen γάμ...ς!!!!! :jump: :jump: Πολύ που αρέσουν τέτοιες καταστάσεις!!!!! ’ψογος το πες και το κανες! Δε σε σταματάει τίποτα πλέον I m a follower :worship: :worship:

την μπουκάλα άλλη φορά βάλτη πάνω στο monitor γιατί στην TV μπορεί να πέσει :p

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Χμ χμ μπραβο καμαρι μου.Καλη συνεχεια απο εδω και περα....σε περιμενω ακομα να με φτασεις.Εαν καιρνας καφε στο σπιτι πολυ ευχαριστως να ερθω να το δω απο κοντα.Και πολυ καλη τιμη να μην το ξεχασω.Μαλλον θα σου φερω τον σοκετ 477 να το ριξουμε για κανα μετρητικο.

είστε όλοι θεότρελλοι - τελεία και παύλα .- :D

θα το παρατήσω το άθλημα και θα πάω να ανοίξω κανα λογιστικό γραφείο.. :confused:

(αλήθεια θα βρούμε τρόπο να modάρουμε το xbox? :whistling

μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα (και το χρόνο) να διοχετεύουμε με τέτοιους τρόπους την ενέργειά μας, τις γνώσεις μας, την εφευρετικότητα κ.ο.κ. .... και να μην μας "τρώνε" άλλα προβλήματα που δυστυχώς είναι πολύ ουσιαστικά...

εκπληκτική δουλειά unseen! !!!!! (... και με αποτελέσματα..)

Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Οσο για την μπουκαλα δεν πεφτει γιατι ειναι μολις δυο κιλα και πρεπει να ειναι και γυρισμενη. Δυστυχω αυτη ειναι μιας χρησεως(φτηνες). Οι αλλες οι μικροτερες εχουν γυρω στα 80€ . Εχω αρχισει να το ξεmoddarω γιατι δεν ειναι και συστημα για καθε μερα... Το επομενο θα ειναι σε δευτερο σταδιο(second stage phase-change) και με prescott. Υπολογιζω σε 3 μηνες περιπου. Ως τοτε θα εχω φτιαξει και το renegade.

Ωρες ωρες νιωθω πολυ μ@λ@!#$ς . Ενταξει το εκανα το μοντ για τις μνημες στην asus. Την μεταβλητη την γυρισα? Οχι. :tomato: Γιαυτο νεα δεδομενα. (eleven αυτες ηταν να σου εδινα!!!

ΥΓ. Υπαρχει αλλο ενα ζευγαρι που μπορω να βρω..:)

post-60-1416070770,1049_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unseen

Ωρες ωρες νιωθω πολυ μ@λ@!#$ς . Ενταξει το εκανα το μοντ για τις μνημες στην asus. Την μεταβλητη την γυρισα? Οχι. :tomato: Γιαυτο νεα δεδομενα. (eleven αυτες ηταν να σου εδινα!!!

lol είπα και γω δε πήγαν αυτές οι μνήμες με ρεύμα...

Eιπαμε καμαρι μου ο Μ@λακ@ς ο ανθρωπος δεν γενιετε απο τις μαμακιες που κανει τον καταλαβαινουμε.Πλακα κανω προσεχε και καλοδουλευτες οι μνημες.

Καλησπερα, πολυ καλο το συστημα και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.

Σκεφτομαι να βαλω νερό (ναι ειμαι ακόμα με αέρα) στο 3.0@3.555 με το ASUS P4C800E-Deluxe, και ψαχνοντας λιγο τις τιμές υπολόγησα γυρω στα 200-250 ευρώ.

Αν το "ψυγείο" σου πηγε 200ευρώ θα ηθελα κατα πρωτον να μου πεις αν κανει για 24/7,

κατα πόσο ειναι ευκολο να το τοποθετήσω

(δε ξερω και παρα πολλα πραγματα για extreme cooling αλλα Η/Υ λυνω και δένω συνέχεια, και το νερο μόνος θα το έβαζα),

κατα πόσο μπορώ να κανω ζημια

(εχω ακούσει οτι λογω των χαμηλων θερμοκρασιων υγροποιείται ο αέρας που μπορει να υπαρχει μεταξυ cpu και "ψυχτρας")

και τέλος τι υλικά θα χρειαστώ και αν μπορω να βρω καπου σχέδιο του συστήματος.

Ευχαριστώ πολύ

Ε δεν βλέπω κάποιον να σε σταματάει απο το να μου τις δώσεις..............:D

Τι :eek: ακομα δεν τις βρήκες ?????????Τρέεεεεεεεεεεεεεεεεχα

Και πάλι μπράβο Περιμένουμε να δούμε το επόμενο που ξέχασες..................

Υ.Γ Την τηλεόραση την πουλάς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.