Jump to content

NFSU και τρίχες στις μασχάλες

enduracell

Recommended Posts

Απλά νομίζω είναι άλλη μια lamer-ια της nvidia που θυσιάζει ποιότητα απεικόνισης και τη μεσημεριανή μας όρεξη προς επίτευξη περισσότερων καρέ. Δεν ενεργοποιεί το pixel shader kontra.ksurisma.mod, απλά την ώρα που παίζεις πάτας pause και γράφεις στη κονσόλα (που κατεβαίνει γράφωντας SMELLYARMPITS στο μενου) /ps_kontra.ksurisma.mod -armpit (mach3) 1. Αν ο κώδικας εξακολουθεί να είναι buggy, stick ya eyez to da road fool! :devil:

Εγώ πάντως ετοιμάζω το Monico-patch όπου αν κάνει record time στο Sprint στην επόμενη πίστα το σήμα θα στο κάνει η Μόνικα Μπελούτσι. Το nudity patch είναι ήδη ενσωματωμένο όπως και το MachIII Turbo patch. Εξετάζω το ενδεχόμενο σε περίπτωση που κάποιο lameri στο ladder βάλει όλα τα uniques στην επόμενη πίστα να του βγαίνει η Μόνικα Λεβίνσκυ με το nudity patch επίσης ενσωματωμένο(αλλά όχι και αυτό του MachIII Turbo)

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! :jump: :jump:

Στρώθηκα κάτω σήμερα και επιτέλους έφτιαξα το πρόβλημα που με βασάνιζε τόσο καιρό!!!!!

Tελικά δεν έιναι lameriα της Nvidia (αμέσως να κατηγορίσετε) αλλά των ίδιων των κατασκευαστών του παιχνιδιού. Επειδή όμως κατάλαβαν φαίνεται ότι δεν ήμαστε όλοι ανώμαλοι σ αυτό το κόσμο άφησάν ένα μικρό switch μεσα στις επιλογες του παιχνιδιού ώστε να αποφύγουμε το δυσάρεστο θέαμα.

Στο ψητό...

Φορτώνουμε το profile μας και πάμε options -> display -> Configure Graphic Gard -> Costumize Display settings -> Crowds -> OFF

Και ήμαστε jet !!!!! :happy:

Όχι μόνο γλυτώνουμε από της τρίχες αλλά και από την ίδια την παρουσία και κερδίσζουμε και FPS κατά την εκκίνηση επειδή η κάρτας μας δεν είναι αναγκασμένη να κάνει antiliasing ένα ματσο τρίχες... ;)

δυστυχώς το patch δεν έιναι λύση για αυτούς που χρησιμοποιού το nudity patch για τους προφανής λόγους

Είμαι πολύ χαρούμενος. Επιτέλους θα παίξω το παιχνίδι χωρίς να καταπιέζω τα αισθητικά μου κρητίρια :D

Αρχική απάντηση από kaynd

Δεν ξέρω αν φταίει η χαμηλή ανάλυση της φωτογραφίας που ανέβασες αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα

Έχω τερματίσει το παιχνίδι εδώ και κάτι μήνες αλλά δεν παρατήρησα τίποτα

Δεν νομίζεις ότι είσαι υπερβολικός??? Αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μία σκιά.

Δεν νομίζω ότι τα παιχνίδια έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα λεπτομέρειας

Πάντως είναι μία χαρά θέμα για άνοιγμα συζήτησης παραδοξολογίας

φίλε μου αν πάιζεις το παιχνίδι σε ανάλυση 1600x1200 me 16XAA και 8XAN και 22άρι TFT monitor όπως εγώ όλα φαίνονταi ολοκάθαρα δοκίμασε να ανεβάσεις ανάλυση και το Brightness αλλά να είσαι προετοιμασμένος για το θέαμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.