Jump to content

παρακαλώ καποιος να Βοηθησει αν ξέρει straightcore wifi κεραια W116

blacky29

Recommended Posts

Αγόρασα μία κεραια εξωτερική wifi την παρακατω straightcore GWP-116VE

την εχω συνδεση με τον υπολογοστή μου για να κάνω λήψη καποιων ελευθερων δικτύων που προσφέρονται απο

το δήμο μου .

Το προβλημα είναι οτι ένω εχω μπεί στο μενου της κεραιας και βλέπω ολα τα δίκτυα συνδέομαι grafei connencted σε οποιοδήποτε ελευθερω δίκτυο επιλέξω δεν μπορώ να βγώ στο internet θά ήθελα την βοηθεια σας γιατί προσπάθησα μέσω καταστηματός και μου είπαν :man_in_love::man_in_love::man_in_love::hehe::hehe::hehe: υπολογιστής τρεχει με windows xp ευχαριστώ εκ τον προτέρω ..........:bye::bye::bye:

Μήπως πρέπει να ανοίξεις τον browser σου για να προσπαθήσει να ανοίξει μια σελίδα, να σε ανακατευθύνει στο portal του ασύρματου για να διαβάσεις τίποτα όρους χρήσης και μετά να μπεις στο ίντερνετ;

Μήπως πρέπει να ανοίξεις τον browser σου για να προσπαθήσει να ανοίξει μια σελίδα, να σε ανακατευθύνει στο portal του ασύρματου για να διαβάσεις τίποτα όρους χρήσης και μετά να μπεις στο ίντερνετ;

Έτσι γίνεται στο e-trikala.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω με αυτά που ξέρω και γνωρίζω τη ακριβώς συμβαίνει.

Καταρχήν η κεραία είναι κεραία roυter δεν είναι απλή κεραία λήψης , θέλει κάποιες ρυθμίσεις δικτύου και λέω κάποιες γιατί δεν έχω ιδέα. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι οι εξής έχω πάει αρχικά στο tcp/ip του υπολογιστή όπως αναφέρει και το manual τις κεραίας και έχω Βάλεϊ ip χειροκίνητα 192.168.1.2 και mask 255.255.255.0 αυτό που βγάζει αυτόματα δηλαδή.

Με αυτό τον τρόπο με αφήνει από τον Browser να μπω στο setup της κεραίας και να (φτιάξω ) τις ρυθμίσεις μου, τρομάρα μου λες και ξέρω. Πατώ 192.168.1.1 και μπαίνω στις ρυθμίσεις ,η κεραία είναι σε mode client θέλω να κάνω λήψη ελεύθερων δικτύων και πηγαίνοντας στο reachable networks όποιο και να επιλέξω συνδέομαι κανονικά στο internet δεν μπορώ να βγώ. Μια δοκινή που έκανα μετά της ρυθμίεις τις κεραιας πήγα στο δίκτυο του υπολογιστή και εκανα το tcp/ip αυτοματο μου εβγαλε την αρχική σελίδα μία φορά της νομαρχίας για log in αλλα αυτό μόνο μου είπαν απο το κατάστημα αγοράς ατι πρέπει να ξέρω ρυθμίσεις δικτύων και χρειαζομαι τεχνικό δικτυών για να την κάνω να τραγοουδίσει και εδώ αρχίζει η βοηθεια σας φιλαράκια , και είναι και Κυριακή και η γυναικα θέλει μπανιο και ξαπλώστρα που να κεταλάβει τον πόνο μου ...........

Όπως σου είπα, πρέπει να κάνεις login με κάποιο user-pass για να σε αφήσει να μπεις στο internet. Άσε τις ρυθμίσεις στο αυτόματο και αν πρέπει ποτέ να πειράξεις κάτι στην κεραία το γυρνάς στο 192.168.1.2/255.255.255.0.

Σε συχαριστώ για τν απαντηση σου δεν θα το δοκιμάσω τώρα σίγουρα αυριο το μεσημερη ,έχω προσπαθήσει απως μου λες trendy στο συτοματο και δεν μπαινει ουτε στην αρχικη σελίδα της νομαρχίας ,αυτο το είδα μόνο μία φορά με πολλα προβληματα στην αρχική σελίδα χωρις να την παρουσιάζει ολοκληρωμένη μία μόνο φορά ,απο το καταστημα μου ειπαν οτι πρέπει να γνωριζω το DNS του δικτύου που θα προσπαθήσω να μπώ σε ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι .

Το παραπ΄πνω που μου γραφεις είναι σωστό ετσι λειτουργεί μόνο τ setup της κεραιας ,συτο το κάνω μονο οταν θα θέλω να αλλαξω δίκτυο .:no::clap::clap:μπραβο μου δεν είμαι μεγάλος μαστορας τελικά το μπάνιο το χάσαμε σήμερα . . ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.