kuza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Λοιπον το κολημα μου με το παιχνιδι ειναι οτι στην stillshrine of Miriam δεν ξερω τι ακριβως μαχη να κανω για να ξυπνησει το σπαθι.βοηξηστε plz!
Volrath Ιούνιος 25, 2010 #2 Ιούνιος 25, 2010 Τα αγάλματα τα έχεις κάνει σωστά rotate? Ένα walkthrough στο gamefaqs θυμάμαι είχε λάθος. Έλεγξε αν έχουν κοκκινήσει τα μάτια από όλα τα αγάλματα για να σηκωθεί το(α) σπαθί(α) (δε θυμαμαι αμα είναι 1 ή 2) και να περάσεις από κάτω.
kuza Ιούνιος 25, 2010 Author #3 Ιούνιος 25, 2010 φιλε εγω μαχη με κατι zombies δινω αλλα τιποτα.Τι να κανω στα αγαλματα?
Volrath Ιούνιος 25, 2010 #4 Ιούνιος 25, 2010 Έχει κάτι αγάλματα τα οποία μπορείς να τα κάνεις rotate. Οταν κοιτάζουν στην σωστή πλευρά κοκκινίζουν τα μάτια τους. Έχει 2 "σετ" από 3-4 αγάλματα. Πρώτο σετ ανοίγουν νομίζω τον teleporter και το 2ρο σηκώνουν το άγαλμα με τα σπαθιά.Σορυ, πάνε πολλά χρόνια που έχω να παίξω το παιχνίδι Δες εδώ για walkthrough
kuza Ιούνιος 25, 2010 Author #5 Ιούνιος 25, 2010 omg....δεν εχω κατι τετοιο....μονο κατι αγαλματα στους τοιχους και ενα στο κεντρο μεγαλο....εγω παταγα ενα κουμπι και μετα μου εβγαζε ζουμπια(3)....ευχαριστω παντοςειχε μονο way stone και αυτο που παταγα.....
kuza Ιούνιος 25, 2010 Author #6 Ιούνιος 25, 2010 ρε συ αυτο ειναι πριν μπω μεσα.Μολις μπεις στο κτηριο τι κανεις....
Volrath Ιούνιος 25, 2010 #7 Ιούνιος 25, 2010 ρε συ, το Dawn Shard το φοράς;αυτό που σου μηδενίζει το μανα; edit: When you get inside, head down a little bit and locate a pedestal on one of the east-west walkways. Touching this pedestal will spawn three zombie enemies and have no other effect. In order to make it work as it is supposed to, you must equip your lead character with the Dawn Shard (which will reduce his/her MP to 0), so you probably won't want to keep it equipped for long. δες κανα walkthrough απο το λινκ που σου έδωσα. Έχει της παναγιάς τα μάτια κ γω δε θυμάμαι πολλά πράγματα τωρα Αυτό με τα αγάλματα είναι πιο μετά αμα θυμάμαι καλα
kuza Ιούνιος 25, 2010 Author #8 Ιούνιος 25, 2010 φιλε ενα βιντεο στο youtube μου με διαφωτησε.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pmQOnG1W2R4]YouTube - SplitPlaythru: Final Fantasy XII (0091) Stilshrine of Miriam exploration[/ame]thanxs.αλλα και γω που να το ξερω.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.