AGGANIS13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Ερωτηση:Βαζω ενα bat αρχειο στην Εκκίνηση των windows. Τι μπορω να βαλω μεσα στο αρχειο αυτο (στην αρχη του αρχειου λογικα) για να εκτελεστει ΜΟΝΟ σε μια καθορισμένη ημερομηνια? Θελω πχ να να κανει έλεγχο αν ειναι η ημερομηνια που θελω και τοτε να εκτελειται το bat αρχειο. Αν δεν ειναι η ημερομηνια που θελω να ΜΗΝ εκτελείται. Πως γινεται αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 γιατι δε βαζεις το .bat να εκτελεστει με schedule task?? (βεβαια τοτε θα εχει ηδη μπει στα windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Ιούνιος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Το εχω δοκιμασει αυτο αλλα μου ζηταει Ονομα Χρηστη και κωδικο. τι βαζω εκει?Εγω δεν εχω κωδικους οταν μπαινω στα windows.Αν δεν βαλω τιποτα εκει δεν εκτελείται η εργασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 ναι αυτο δεν ξερω αν μπορεις να το αποφυγεις,οταν το ειχα χρησιμοποιησει ειχα αναγκαστει να βαλω κωδικοedit: check και αυτο".. To run the task without the password , open properties of that task and checkthe box"Run Only If Logged on" ( This option is only available in SP2)And be sure that Run As xxxx match your user account name. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 @echo offset mydate=DD/MM/YYYY FOR /F "tokens=*" %%A IN ('DATE/T') DO FOR %%B IN (%%A) DO SET Today=%%Bif %today%==%mydate% goto part1goto telos:part1εντολή 1εντολή 2εντολή 3:telosΌπου mydate η ημερομηνία που θέλεις (ΠΡΟΣΟΣΗ να έχει μορφή DD/MM/YYYY π.χ. 25/06/2010)H 2η εντολή φορτώνει στην today την ημερομηνία της ημέρας με μορφή dd/mm/yyyyH 3η εντολή συγκρίνει τις 2 ημερομηνίες.Αν είναι διαφορετικές πηγαίνει κατευθείαν στο telos και κλείνει το batch.Αν είναι αυτό που θέλεις τότε πηγαίνει στο part1 και εκτελεί τις εντολές που έχεις ορίσει εκεί...:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Ιούνιος 26, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Ευχαριστω παρα πολυ φιλε.ΘΑ το δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.