osiris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 Ξερει κανεις σας πως απενεργοποιειται το fsb termination voltage? Εχει max to 1.45v. Ειμαι τωρα με 1.4375v απο bios και θελω να ανεβασω κ αλλο αλλα τρωω πορτα.. Η μητρικη μου εναι η asus p5b premium με το τελευταιο bios. Mερικες photo οπως ειμαι τωρα.. Ασταθης στα 3 sec me orthos.. Με αερα ακομη.. kαμια ιδεα κανενας η πως να παω μεχρι 3.6? οι μνημες ειναι οι ocz reaper 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Νοέμβριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Εγώ πάντως με P5B Deluxe (και έναν Ε6400) στα 3,2 είχα αφήσει το fsb termination voltage στο auto... Τώρα στα 3,6 έχω βάλει 1.4V (ένα κλικ κάτω απο 1,45V που είναι το max που δίνει η μητρική) και είμαι σταθερός για 3 ώρες orthos (τόσο το άφησα να τρέξει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Νοέμβριος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Εγώ πάντως με P5B Deluxe (και έναν Ε6400) στα 3,2 είχα αφήσει το fsb termination voltage στο auto... Τώρα στα 3,6 έχω βάλει 1.4V (ένα κλικ κάτω απο 1,45V που είναι το max που δίνει η μητρική) και είμαι σταθερός για 3 ώρες orthos (τόσο το άφησα να τρέξει).Η τελευταια ενδειξη ειναι 1.4375, μετα παει στο 1.45 αλλα φτανει μεχερι ψηλα και αναρωτιεμαι πως ξεκλειδωνει αλλιως δεν εχει νοημα να εχει επιλογες πανω απο 1.45.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 μα δεν νομιζω να σε κοβει το vsfb termination..ρευμα στον επεξεργαστη χρειαζεσαι και/ισως και στις μνημες τι ρευμα δινεις στο chipset?στις μνημες?Γενικα,δωσε μια αναλυτικη περιγραφη για το setup σου κα8ως και για τις ρυ8μησεις στο bios,γιατι με αυτα που λες δεν μπορει να βγαλει κανεις ακρη.Ειναι πολυ ελλειπεις οι πληροφοριες που παρεχεις.Μπορει να σε κοβει το οτιδηποτε αυτη τη στιγμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.