jax7480 Φεβρουάριος 15, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Ισως εχει προβλημα η μητρικη και κατω απο 255 δεν τρεχει σωστα....λοοοοοοοολιτα οπως λεει και ο Μαριος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 δεν αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού ο oskar στις τελευταίες betes επικεντρώθηκε στη σταθερότητα στα μεγάλα FSB. Δοκίμασε 9.5χ255 νομίζω είναι το ποιο ασφαλές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 15, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 ΕΛΕΟΣ !!!!!! δηλαδή αν την αγοράσει κάποιος άσχετος και την τρέχει στα 166 τι θα γίνει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 15, 2004 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις και 18:57] ΕΛΕΟΣ !!!!!! δηλαδή αν την αγοράσει κάποιος άσχετος και την τρέχει στα 166 τι θα γίνει??? Το ιδιο με το να την τρεχει και στα 255...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 15, 2004 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 oi άσχετοι δε flashάρουν betες αλλά αφήνουν τα mobo με τα final. Αν θες σταθερά 200 flashaρε στην τελευταία final... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 15, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Ρε τζιμ δοκιμασες τις μνημες?Ελεος ολοι στο ειπανε και εγω και ο βαγκ...Εδωσες λιγο ρευμα ακομα μνημες?Εγω στα 200 και κατι θελω 2.9 για να δουλεψουν σωστα...Ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 15, 2004 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις και 23:10] Ρε τζιμ δοκιμασες τις μνημες?Ελεος ολοι στο ειπανε και εγω και ο βαγκ...Εδωσες λιγο ρευμα ακομα μνημες?Εγω στα 200 και κατι θελω 2.9 για να δουλεψουν σωστα...Ελεος Γιατι για την overclocked VGA ποσες φορες ειπωθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 15, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 έχουμε ακόμα δρόμο... είμαστε ακόμα στη πρώτη σελήδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 15, 2004 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αποψη μου οτι δεν ειναι η καρτα αν δουλεψε σε αλλη συχνοτητα. Ισως κανω λαθος αλλα εχω ενα προαισθημα για τη μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 15, 2004 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 ’σε τα default του τύπου 10*200 και πήγαινε την CPU σου στην κανονική της ταχύτητα Μόνο τότε θα καταλάβεις αν το πρόβλημα είναι Hardware ή software Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 15, 2004 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Μηπως το unreal καταλαβαινει οτι παιζει ο jimk και τον πεταει εξω........... lol:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 15, 2004 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk ΕΛΕΟΣ !!!!!! δηλαδή αν την αγοράσει κάποιος άσχετος και την τρέχει στα 166 τι θα γίνει??? το ότι την τρέχεις στα 255 δε σε κάνει σχετικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 15, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Icy δοκίμασα και παραπάνω ρεύμα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.. αυτό που κατάλαβα είναι ότι η μητρική θέλει vdd και αναγκαστικά ανεβαίνει και το fsb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 15, 2004 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Βαλτα ενα ενα ολα "μαμα" και ανεβασε τα ενα ενα.Καταρχην και με το 2ο μπλοκ στην αντλια κανα φσβ κατω πεφτεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 16, 2004 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Kανε οπως σου λεει ο Vag μονο ετσι θα καταλαβεις....αλλιως χαονεσαι και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις τι φταιει αλλα οταν λεμε default εννοουμε default 166x11 ....μην νιωθεις οτι ξεπεφτεις γιατι ουτος η αλλος και στα 255 δεν σου δουλευει σωστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 16, 2004 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Περα του οτι συνιστω να διαβασεις οτι οδηγο εχει για o/c στο Lab μπας και ξεστραβωθεις λιγο , παρτα σιγα σιγα ρε τζιμ.Για αρωη αφηνεις την ραδεον μαμα , σε μενα ας πουμε το δευτερο μπλοκ και τα παραπανω o/c στην καρτα με εριξε κατα σχεδον 2 φσβ ...Δες που πανε στανταρ οι μνημες και δες το με μεμτεστ το αλλο το τεστ windows πως λεγετε και μετα μπες και τρεξε απανωτα 3δαμρκ.Το οτι περανει μεμετεστ δεν σημαινει τιποτα απο θεμα σταθεροτητας μπορει σε μεγαλα φσβ να παιζει κατι αλλο.Μετα δες και που παει ο επεξεργαστης βρε αδερφε εστω και με 166 φσβ ανεβαζοωντας πολ/στη.Μετα κατελλληξε καπου , παραδειγμα απο μενα ενας ανεμιστηρας στην μνημη κανει δουλεια , διπλα πυκνωτακια στο αισχρο συστημα τροφοδοσιας της ΔΦΙ ψυκτρακια και εαν μπορεις κανα φανανακι πανω απο αυτα.Και εαν πεισεις και 50 Μηζ τελικα και 20 φσβ και τι να λεει ρε μητσο?Δλδ πεσμου οτι περα απο μετρητικα ειδες και διαφορες τελικα , μην χεσω.Ετσι και αλλιως σορρυ που το λεω ετσι αλλα η σταθεροτητα για σενα ειναι κατι το σχετικο προκειμενου να δεις τα ΜΗΖΖΖΖΖΖ .Εισαι ακομα μικρος και θα μαθεις οχι μονο να ανεβαζεις μηζ αλλα και την φαση οτι μονο με ωρες και ωρες παιδεμα βγαζεις ακρη και μαλιστα μονος και μετα με βοηθεια απο αλλους.Ειχαμε και φορουμ στο χωριο μας δεν καταλαβα?Ξεκινησε απο μια καλη βαση και σηκωνε Μηζ φσβ και και αλλα πρωτα να ξερεις οτι εκει εισια στανταρ σταθερος.....Ενα ενα τα βηματα σου γιατι θα πνιγεις σε μια κουταλια νερο.Και στο εχω πει απειρες φορες αλλα εσυ υπερανω , ελα ενα Σ/Κ να δεις και να μαθεις πραγματα , δεν γινονται ολα μεσω μσν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 16, 2004 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Παιδεψου να δω τι θα καταλαβεις... Και μενα ολοι μου λεγανε για Lanparty και 260MHz FSB αλλα και τι να λεει; Και μενα μου εσπασε το μπετσο και τελικα ξαναγυρισα στην ομορφουλα μου Zenith με τα 230 της (Vdd και της γατας τα νυχια! Απειραχτη την εχω) πανω στην οποια, οι Geil "λαμπουν"! Ολα εχουν να κανουν με το τι επιθυμεις στην τελικη. Ολοι εδω μεσα θελουμε ΚΑΙ σταθεροτητα ΚΑΙ mhz. Το θεμα ειναι οι προτεραιοτητες που εχουμε. Και γω δοκιμαζα την Lanparty την εβδομαδα που βγηκε το UT2k4 και κοντευα να τρελαθω που ολοι παιζανε στον καινουριο ελληνικο server και εγω ετρωγα το ενα reboot μετα το αλλο. Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι οταν βιαζεσαι σκονταφτεις. Και δεν πρεπει να στηριζεσαι συνεχεια στους αλλους. Η καλη δουλεια θελει πολυ μελετη και 10 φορες να μετρας και 1 να κοβεις. Οχι το αντιθετο... Κι αμα εισαι βιαστικος και θες να δεις 270 out of the box χωρις να εισαι ετοιμος να λυσεις τα ιδια σου τα προβληματα υπομονετικα, τοτε λαθος αθλημα διαλεξες Jimmy. Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 16, 2004 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Α ρε πετρο...Well said...Και εγω ετρωγα restart & freezing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάρτιος 4, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo [15-02-2004 16:25] Δοκίμασε bios από το 27/11και ύστερα...δεν έχω διαβάσει επίσης τα καλύτερα για τη συνεργασία αυτών των μνημών με τη συγκεκριμένη μητρική Με μια 256 DDR400 VM chips... φένεται να τα πάει καλά, δοκιμάζω 10χ230 τώρα.Υπάρχει περίπτωση να ανταλλάξω τις Corsair με 2χ256 Kingston BH-5@thermaltake HT. τι ΄γνώμη έχετε γι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 4, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 JiMk γράψε κάπου ολα τα σχετικά που έχεις πειράξει.... FSB, Multyplier, Vdiim,Vcore,VAGP,Vchipset. Θα σου πρότινα να τα βάλεις όλα μα όλα στο Default και να αρχίσεις κιανούριο overclocking Με υπομονή πάνω απ όλα μέχρι να δεις ποιος παράγωντας είναι αυτος που σου κάνει την ζημία. Ειμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρεις! Οπως λέει και ο Πάρης, άνεβα ρε κανενα Σούκου να σε μεταλαμπαδέυσουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.