Jump to content

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΛΥΣΗ !!!!!!

JiMk

Recommended Posts

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. !!!!!!!!!!! δεν αντέχω άλλο ρε παιδιά.....

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ>..... είναι η μόνη φορά που έχω αγανκτήσει τόσο πολύ... έπαιζα UT2k4 και συνεχεια FREEZEEEEEEEEEE:devil: :devil: :devil: ΕΛΕΟΣ..... μιλάμε για καταστάσεισ 10χ200 .... αν είναι δυνατόν...... 1.6-1.7vdd τίποτα !!!!! τώρα το έχω στο 1.9 και κατάφερα να παίξω για 5 λεπτά.....:tomato: :tomato: :tomato:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Jimk το προβλημα σου μαλλον εχει να κανει με το agp latency. Κατεβασε το τελευταιο beta bios 1-31 που προσθετει την παραπανω επιλογη και δοκιμασε με διαφορετικες τιμες.

http://myweb.hinet.net/home8/oskarwu/dfi/betabios/N24LD131.zip

http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=293397

Βάλε 1.85 :D

Και σε μένα και σε άλλους χρήστες κάνει τέτοια κόλπα...κοντά στα 200fsb, όταν τρέχουν σύγχρονα επεξεργαστής και μνήμες, θέλει υψηλό vcore για να κρατηθεί σταθερή...

Εμένα ήθελε τόσο vcore στα 8χ200 !! δεν χρειάστηκε να το ανεβάσω όμως παραπάνω΄μέχρι τα 9.5χ243

Έβαλα το 1-21 καθώς διάβασα στο thread ότι το 1-31 έχει πρόβλημα με τις dual side μνήμες.... πάλι τα ίδια βέβαια.... πάω να βάλω το 1-31 τώρα.

Vag όλα default τα είχα για έναν καιρό... μετά έβαλα το vdd 1.7 και φιλοέστρωσε μέχρι σήμερα με το ut2k4... και εχθές έφαγα φρίκη με ένα downmix... όπου λύθηκε με 1.8vdd.... στο ut2k4 μόνο με 1.9vdd Κατέφερα να παίξω...... δηλαδή έτσι όπως πάει στα 250 πόσο λέτε να θέλει? τροφοδοσία απο την 3.3 απευθείας????? !!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.