Jump to content

Singularity

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Singularity έχει είδη βγεί

έφτιαξα νέο τοπικ για να μην μιλάμε στο τι παίζουμε τώρα

2ntbpzp.jpg

τραιλερ κλπ δείτε από το site τους

http://www.singularity-game.com/#/trailer/

και εικόνες

singularity201006242143p.jpg

singularity201006241459.jpg

singularity201006241533.jpg

singularity201006241543.jpg

singularity201006241620.jpg

singularity201006241744.jpg

singularity201006241750.jpg

για μένα gameplay παίρνει 9/10 (γιατί έκατσα και το έλιωσα για να το τελειώσω)

γραφικά 7/10 (γιατί έχει μηχανή γραφικών από COD και για κάμποσα μικρο bugs και δεν έχει επιλογές στην ποιότητα των γραφηκών)

πλοκή 8/10

σύνολο 8/10 του βάζω εγώ

Πολύ ρωσία πέφτει τελευταία... σταλκερ, μετρο2033, σινγκιουλάριτυ, κτλ

Ενδιαφέρον concept! Μια χαρά είναι τα γραφικά. Πολύπλοκα σκηνικά, παλαβές ιδέες, καλό φαίνεται.

το έβαλα κ εγώ να δω τι λέει κ μπορώ να πω ότι δε το περίμενα τόσο καλό. καλά γραφικά με ωραία ατμόσφαιρα που θυμίζει bioshock..

Αμερικάνοι, ρώσσοι, ζόμπι, τέρατα, αχταρμά τα έχουν κάνει.. Τα γραφικά δε με συγκίνησαν καθόλου.. ΕΛΕΟΣ πια με την unreal 3, φτάνει! Και σαν gameplay δεν τρελάθηκα.

Είχα καιρό να παίξω fps και γενικά παιχνίδι. Το νοικιάζω καρα....πωρωμένος, το εγκαθιστώ με τρεμάμενα χέρια από συγκίνηση, το βάζω καιιιι το κοντέρ της ξενέρας τερμάτησε.

Μέτρια γραφικά, εώς άθλια (στην αρχή έχει ένα δέντρο "χρωμιωμένο"). Το gameplay δεν με εντυπωσίασε. Ο χειρισμός μετριότατος.

Ευτυχώς το νοίκιασα και έχασα μόνο ... ratio.

Tα γραφικα οντος δεν ειναι οτι καλυτερο...(οχι οτι ειναι και fail ομως)ο χειρισμος θελει και αυτος συνηθεια (use στο r?)αν εξερεσεις αυτο ομος ολα τα αλλα ειναι οκ...το gameplay εμενα μαρεσε πολυ παντος το εβαλα κατα της 3 και ελεγα λιγο ακομη λιγο ακομη τελικα το εκλεισα πριν κανα μισαωρο :p θα το τερματισω σιγουρα (και δεν το κανω ευκολα αυτο ποια...συνηθως τα παραταω αρκετα πριν το τελος) οποτε δεν θα το ελεγα fail τo game

ps.ΑΑ πως θα γινει να του βαλουμε?το εκανα force απο τους catalist αλλα δεν ενιωσε :(

Το εβαλα κ εγω σημερα..Πριν λιγο το τερματισα..Ενταξει δν ειναι κ τελειος αθλιο..Για να περασεις τν ωρα σου καλο ειναι..Καπως ευκολο μου φανηκε..Στο normal το επαιξα και εχασα μονο μια φορα.

Αξιοπρεπέστατο, είναι μία περίπτωση Timeshift από άποψη ποιότητας gameplay, ποτέ δεν κάνει το κάτι παραπάνω, πολλές φορές μένει ένα κλικ κάτω.

Γενικά είναι ένα συνονθύλευμα από γνωστά fps και εξηγούμαι: Scripted σκηνές τύπου CoD, μηχανισμοί Bioshock (συνδυασμός γαντιού και όπλων, διάδραση με το περιβάλλον/ αναβαθμίσεις.. και καλά/ εξέλιξη σεναρίου μέσω κασετών κλπ)/ Metro 2033 από άποψη περιβαλλόντων/ Ρώσων/ σπαστών αγγλικών/ τεράτων κ.α.

Έχει μία ενδιαφέρουσα ποικιλία από προτότυπα όπλα, ωραίες δυνάμεις (από ένα σημείο το παρακάνουν εύκολο ίσως, ειδικά με τις αναβαθμίσεις τις οποίες άργησα να πάρω πρέφα πως λειτουργουν...), στιγμές αγωνίας και κάποιες σκηνοθετιμένες τρόμου.

Επίσης ρε γμτο το σενάριο είχε πολλά φόντα αλλά τιπτα ντιπ στο τέλος δυστηχώς. Επίσης, τα τέλη καθορίζονται μόνο από την τελική σεκανς, σα να λέμε 0 replaypability (πλήρως γραμμικό) αφου κάνεις ένα απλό reload και βλέπεις τα υπόλοιπα.

Ουφφ αυτά. Θα το πρότεινα σε χαμηλή τιμή πάντως..

Εχει PhysX το game?

OMFG

Της Raven ειναι το game?:X:

Αν μοιαζει εστω και λιγο με το Wolfenstein πειτε το πριν παω στο se7en για ενοικιαση.

χαχαχα εμένα και με το Wolfenstein μου άρεσε

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=w235UY_Eezo]YouTube - Andrea eisai emetikos![/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.