Jump to content

Fan στις μνημες... Πως?

Vadergr

Recommended Posts

Εχω 2χ256 με χαλκινες ψυκτρες στα dimm 1+3.Θελω να βαλω και ενα fan απο πανω τους να τις ψυχει καλυτερα οταν δινω πολυ ταση.Πως στο καλο μπορω να κολλησω ενα επανω τους (να ακουμπαει και στα 2 dimm)... Και τι μεγεθος fan?Ο 80αρης ειναι σιγουρα μεγαλος...

2 ανεμιστηρες 6αρηδες λεπτοι Pelko motors ειναι, μιας και ειναι παναλαφροι τους εχω ενωσει μεταξυ τους με 2 δεματακια, και τους εχω στηριξει σε 2 τρυπες στο κουτι με συρμα πρασινο απο Praktiker που χρησιμοποιουν στα λουλουδια. Μπορεις να βαλεις και συρματοσκινο περνει οποιο σχημα θες. ;)

Vader θα συμφωνησω κι εγω με τον Παρη. Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση.

Απλα σκεφου οτι: με εναν ανεμιστηρα στις μνημες στην ουσια ριχνεις αερα μεσα απο το κουτι επανω τους, αν ομως κανεις ενα κοψιμο με ποτηροτρυπανο στα πλαγια και βαλεις εκει το φαν, θα ριχνεις κρυο αερα απο εξω απο το κουτι πανω στις μνημες.

Και δεν θα υφισταται το προβλημα στηριξης του ανεμιστηρα.

Έχω κάνει άλλη πατέντα, αλλά δεν έχω μηχανή διαθέσιμη.... ένα λαμάκι από το κουτί(αυτά που έχει στα pci) βιδωμένο στο τροφοδοτικό(έρχεται καρφί απέναντι από τις μνήμες) και πάνω του πιασμένο με τα γνωστά πλαστικά(δεματοταινία?) έναν 80άρη.

οποιος εχει φοτο ας δειχνει για να μαθενουμε και εμεις οι αρχαριοι.. αν και εγω πιστευω οτι ενας ανεμηστηρας στο πλαι ειναι οτι καλυτερο αφου θα παιρνει αερα απο "εξω" και οχι απο το εσωτερικο του tower που ειναι πιο ζεστο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.