Jump to content

Αναζήτηση χάρτη για Android

geogeoland

Recommended Posts

Χαιρετώ!

Λοιπόν, αυτό που ψάχνω, είναι μια εφαρμογή χαρτών/πλοήγησης, η οποία να αποθηκεύεται στη κάρτα του κινητού (να μην απαιτεί δηλαδή χρήση δικτύου για κατέβασμα του χάρτη), και να έχει τα χαρακτηριστικά του google maps. Δεν θέλω δηλαδή κάποια εφαρμογή μόνο για οδήγηση/αυτοκίνητο, αλλά χάρτη, με δυνατότητα εύρεσης τοποθεσίας σε σύντομο χρονικό διάστημα, και παροχή οδηγιών για μετακίνηση απο/προς κάποιο μέρος.

Προς το παρόν βολεύομαι κάπως με το MapDroyd, το οποίο είναι και δωρεάν, αλλά έχει τα εξής 2 προβλήματα. Πολύ συχνά αργεί τόσο πολύ να βρει την τοποθεσία μου, που εγώ έχω φτάσει εκεί που ήθελα, ή έχω βρει αυτό που έψαχνα, χρησιμοποιόντας κάποιο άλλο μέσο, κι αυτό ακόμη ψάχνει.

Επίσης, δεν διαθέτει λειτουργία παροχής οδηγιών.

Υπάρχει κάτι τέτοιο? :blink:

Πως εγκαθιστάς εφαρμογές που είναι επί πληρωμή;

Ειτε απο το Market και το πληρωνεις επι τοπου και εγκαθιστατε αυτοματα.

Η απο το επισημο σιτε της καθε εταιρειας οπου

το κατεβαζεις σε μορφη .apk και το εγκαθιστας στη συσκευη.

To εχεις χρησιμοποιησει σε Android ?

Το χρησιμοποιώ σε Symbian αυτή την στιγμή. Δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό για το αν θα είναι καλό το πρόγραμμα πλοήγησης. Από την στιγμή που υποστηρίζει το λειτουργικό σου το ndrive είσαι οκ.

Όσον έχει να κάνει με το ndrive είναι κορυφαίο, δεν παίζετε, έχω δοκιμάσει αρκετά εκτός του Garmin που ακούγεται ότι είναι η κορυφή της κορυφής. Αλλά δεν έχω κανένα παράπονο με το ndrive.

Και ομως εχει διαφορα.

Στα WM το copilot και το Ndrive ειναι για κλωτσιες.

Στα android ειναι αλλου. Δοκιμασε τα σε Android

και το Ndrive kai to Copilοt και θα καταλαβεις.

Εχει μεγαλη σημασια το λειτουργικο για το οποιο

προοριζονται.

Οπως πχ το navigon ειναι απιστευτο στα Iphone στο

ANdroid μετριο.

Λοιπόν, μετά απο καμια βρομάδα συμβίωσης με το Navigon στο κινητό, οι εντυπώσεις είναι οι εξής:

Στα θετικά:

+Πολύ καλοί χάρτες, λεπτομερείς, με πληθώρα POI.

+Εξαιρετική και ακριβέστατη πλοήγηση

+Φωνητική λειτουργία

+Πληθώρα modes, όπως αναζήτηση POI, προβολή χάρτη, επιστροφή σε μια καθορισμένη διεύθυνση, navigation κ.α.

+Εύχρηστο layout.

+3D λειτουργία~όμορφο

Στα αρνητικά:

-Καμιά φορά δεν σε βγάζει ακριβώς εκεί που θες, αν επιλέξεις αριθμό οδού (κάποιο θέμα έχει με την αρίθμηση των οδών στους χάρτες προφανώς

-Τα POI στους χάρτες δεν φαίνεται να είναι τοποθετημένα σε διαφορετικό επίπεδο και δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της προβολής τους. Αν ψάχνεις κάποιο δρόμο δηλαδή σε μικρό ζουμ, ο χάρτης δε πολυφαίνεται απο όλα τα εικονίδια.

-Δεν έχει επιλογή για πλοήγηση πεζή/με λεωφορείο. Η πλοήγηση του είναι φτιαγμένη για αυτοκίνητο, ή τέλος πάντων μόνο όχημα που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο δρόμο (και ακολουθεί φυσικά μονοδρομήσεις κλπ)

Παρ όλα τα μειονεκτήματα πάντως, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή. Θα τη κρατήσω. :T:

edit: 'Εχει πλοήγηση πεζή τελικά, με MME, με μηχανάκι, και με ότι θες.

ενδιαφερον χαρακτηριστικο στα προγραμματα πλοηγησης ειναι οχι μονο το πεζος αλλα ακομα και το ποδηλατο/εκτακτη αναγκη που σε παει απο την πραγματικα πιο συντομη διαδρομη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.