Jump to content

Τα <φτυνει> σιγα σιγα??

AKISSS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα..Ανοιγω το pc σημερα κ βλεπω οτι αργει παρα πολυ να ανοιξει-κολλαει στο <εκκινηση των windows..>

Μετα απο πολυ ωρα ανοιγει κ πεταει ενα μνμ οτι πρεπει να κανω back up γιατι ο σκληρος εχει προβλημα..Το αγνοω..

Restart και πριν καν φορτωσει τα windows,μνμ απο smart κατι οτι ο σκληρος εχει προβλημα,να κανω back up κοκ..

Παταω F1 για να συνεχισω και τα ιδια παλι απο την αρχη..Τι κανω τωρα??Φορματ??Η εχει προβλημα ο σκληρος και θα συνεχιστει κ μετα απο φορματ??

ειχε ιδια περίπτωση φίλος μου, τον πήγε με την απόδειξη του στο κατάστημα και του δώσαν καινούργιο :D

Το λειτουργικο εχει μονο πανω του και 3 games ο raptor..Οτι αλλο χρειαζομαι το εχω σε αλλον..Να προχωρησω σε φορματ η τζαμπα κοπος??

Καλύτερα να ακολουθήσεις την συμβουλή του junior. Με δίσκους δεν παίζεις. Αν σου βγάλει σφάλμα και είναι εντός εγγύησης τον κάνεις RMA.

Εχω αποδειξη του 07..Κανεις που ξερει τι εγγυηση εδινε τοτε το eshop για τν raptor???

Καποιο προγραμμα που να ελεγχει τον δισκο για προβληματα υπαρχει??

Thanks mech5107.Μεχρι 2012 εχει εγγυηση..Κανενα προγραμματακι που να εντοπιζει προβληματα??

Update.

Εκανα disk check κ πηρε καμια ωρα..

Τωρα δουλευει καλα προς το παρον..Ειδωμεν..:crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.