vazelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2004 Γεια χαρα σε ολους τους χρηστες.Θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα Motherboard.Ειμαι μεταξυ Epox 8RDA3+ και DFI!!!!!Φυσικα αν υπαρχουν και αλλες προτασεις, δεκτες.Πειτε μου τη γνωμη σας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αν εισαι νεος στον χωρο παρε την epox.Αν εισαι παλιος και εχεις και λιγη υπομονη με μπινελικια παρε την dfi.Σε γενικες γραμμες ιδιες ειναι παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αν σε ενδιαφερει αμεσα το overclocking δες για DFI, αλλα κατα τ'αλλα ολες κανουν καλα τι δουλεια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αν εχεις καλο τροφοδοτικο και θες να φτασεις τα μεγιστα στο Overclocking παρε την DFI Lanparty NFII Ultra B, μιλαω για το συγκεκριμενο μοντελο. Aπο αποψη σταθεροτητας ειναι πολυ υψηλα, οσο και να προσπαθω να πεταξει error στο Prime δεν τα εχω καταφερει ακομα. Τις EPox δεν τις εχω δουλεψει ποτε γιαυτο δεν μπορω να εκφερω αποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ **** !!!!! εμένα βγάζει πριμε.... μεμτεστ... αλλα τρώει freeze στο άσχετουγ. μην ξαναγίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από JiMkΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ **** !!!!! εμένα βγάζει πριμε.... μεμτεστ... αλλα τρώει freeze στο άσχετο Καλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Επειδή δεν μπορείς εσύ να την κάνεις να παίξει σωστά δεν σημαίνει ότι φταίει και τo motherboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις και 16:17] Καλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Επειδή δεν μπορείς εσύ να την κάνεις να παίξει σωστά δεν σημαίνει ότι φταίει και τo motherboard... στα default θέλει ιδιαίτερες ρυθμίσεις για να παίζει? τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Φεβρουάριος 15, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 ρε jim λογικα να το σκεφτεις αυτο που λες δεν υσχιει...δεν θελει πολυ μυαλο.κατι αλλο παιζει με το pc και κολλαει παντος οχι η μητρικη που ειναι στα default.ψαξτω και θα το βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Ασχετως του Jimk, πολλοι ειχαν/εχουν προβληματα με την εν λογω μητρικη.Οσο καλη και αν ειναι σε αυτους που τους δουλευει καλα εγω δεν θα την επαιρνα.Εξαλλου μερικοι εδω μου σπατε τα νευρα!Κανετε λες και οι abit/epox ειναι για πεταμα!Ημαρτον πια με την βρωμοdfi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Φεβρουάριος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 EPOX 8RDA3+ V2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 JimK κοιτα τι τρεχω την τελευταια ωρα μαζι με 5 internet explorer, winamp, bittorent κτλ. AtiTool !!!!! . Δεν νομιζω οτι υπαρχει προγραμμα που να στρεσαρει περισσοτερο την καρτα γραφικων,cpu,μνημες. Αν δεν τα εχεις φτιαξει καλα στο συστημα σου δεν σου φταιει η DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelos Φεβρουάριος 15, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Ρε παιδια γενικα κι εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την DFI.Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι αξιοπιστη.Απο την αλλη και για την EPOX δεν εχω ακουσει παραπονα και την εμπιστευομαι περισσοτερο απο την DFI. Αλλα δεν εχω ακουσει να πιανει και τις τρελες επιδωσεις της DFI και εχει και περιορισμενο ρευμα στις μνημες (μεχρι 3.0).Γι'αυτο ψαχνομαι κι εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 15, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Παρε την epoxrda3+ βρε αδερφε! Μην διαβαζεις χαζομαρες!Δηλαδη θα σε πειραξει πολυ αν η cpu σου παει στα 245- με 230fsb αντι για 243?Εχεις τοσο καλες μνημες να πηγαινουν 245 1/1?Θα σου παιζει σωστα απο την αρχη τουλαχιστον η epox και δεν θα εχεις τον τρομο μηπως εχεις κατι που να ειναι ασυμβατο (dfi)...Η διαφορα μεταξυ epox-dfi δεν ειναι στα ποσα mhz θα φτασει ο επεξεργαστης αλλα με τι fsb.Και εκει χ****ε η φοραδα στο αλωνι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Φεβρουάριος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Epox κι απο μενα....Σταθερες αξιες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Vazele επειδη αυτην την στιγμη εχω και την Αbit NF7-S v2 και την Εpox 8rda3+ v2.1 και την DFI NFII UltraB πιστευω οτι και οι 3 μητρικες ειναι κορυφαιες...αλλα οσον αφορα το o/c η DFI εχει την υπεροχη...και το λεω αυτο γιατι τους τελευταιους μηνες ασχολουμε αποκλειστηκα με αυτο!!Τωρα οπως ειπαν και τα παιδια αν δεν εχεις μεγαλη εμπειρια κατα την αποψη μου θα σου πρωτεινα το Epox ειναι απο τα board που δουλεψε αμεσως και απροβληματιστα και δεν μιλαω για default αλλα για 230χ10 χωρις καθολου προβληματα..... το Abit ειναι ενα εξαιρετικο mobo με το πολυ καλο APU soundstorm της nvidia αλλα εχει κολλημα με το cpu interface >enable οταν εχεις 10-10.5 multi....αλλα απο την αλλη το DFI το εχω ερωτευτει γιατι εχει ολα τα καλα αλλα θελει ψαξιμο :inlove: .....διαλεγεις και περνεις λοιπον!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Φεβρουάριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2004 Ψηφο στην Epox8RDA3+Rev2.1 , θα δουλεψει αμεσως και σταθερα . Χωρις μπινελικια θα βαλεις με την μια 200 FSB 1/1 και χωρις OverVolting θα δουλευεις rockStable. Απο εκει και πανω ορεξη να εχεις να βαζεις ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 23, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2004 εγω ψηφιζο dfi ενα βιος περιμενουμε και αυτο ηταν ολο. εξαρτατε βεβαια γιατι το θες. αν θες να παρεις τα ορια απο cpu memory bort δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο αυτην την στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.