soki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2004 http://www.ocworkbench.com/2004/ecs/755aguide/755a%20mod%20guide.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 αυτή δεν είναι με το SiS 755 με PCI και ΑGP locked?! Καλή φάση δε θα έλεγα όχι σε μια τέτοια πλακετούλα τώρα που βγήκαν τα mods... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Nαι Enduracell ειναι πολυ τιμια προταση για τα λεφτα της, αρκει να προσεξεις να παρεις την B revision. Ρε πως φαινεσαι offline και μετα απο λιγο κανεις Post? Σε παρακολουθω εδω και μερες και εισαι το φαντασμα του forum!!! :p:p:cool: :alien: :...: :toomuchne :nuke: :bigsmile: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Aν έπαιρνα τώρα A64 αυτή θα έπαιρνα και θα έσκαγα πρώτη μούρη στο Forum με κλειδωμένο PCI και όλα τα παρελκόμενα αλλά δυστυχώς ο A64 δεν είναι ακόμα στο roadmap μου. είμαι ο enduracell o προστάτης των AMDάκηδων του forum γι αυτό για να καλύψω τα νότα μου από τον αντίπαλο επέλεξα από Προφίλ->Επιλογές->Μη ορατή πλοήγηση->Υes Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 OMG that's crazy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 I know... μερικές φορές είναι μπροστά στα μάτια σου και δε το βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.