nickstamat Ιούλιος 12, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Κάνω λάθος πως είναι φουλ στο σχέδιο(ηλεκτρολογικο) και δεν ασχολούνται τόσο με το software??Κάνεις λάθος. Τα μαθήματα κορμού δεν έχουν πολλά ηλεκτρολογικά.Σχέδιο κάναμε εμείς μόνο σε ένα μάθημα στο 1ο εξάμηνο... Και, πίστεψέ με, είναι πολύ χρήσιμο.Η προσωπική μου γνώμη είναι να πας HMTY, αφού τη φτάνεις.Και όταν τελειώσεις τον κορμό, θα διαλέξεις κάποια κατεύθυνση σχετική με πληροφορική/λογισμικό και θα είσαι μία χαρά.Δες για την HMTY τι μαθήματα υπάρχουν: http://www.ece.upatras.gr/gr/ek_proptyxiaka.phpΜε μία γρήγορη ματιά, σε βλέπω για κύκλο Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών στο 4ο έτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 12, 2010 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 διαβασα μονο το πρωτο ποστ και τα αλλα φευγαλεα..Αποψη μου ειναι οτι καλο θα ηταν να δεις προσεκτικα το προγραμμα σπουδων της καθε σχολης...hardware δεν λεει κατι να κανεις...αρχιτεκτονικη υπολογιστων αντιθετα...κανουν οι περισσοτερες σχολες με 1-2-3 η και 4 μαθηματα...Στα ελληνικα πανεπιστημια γινεται μια χαρα δουλεια...και ουτε τα κομματοσκυλα σε επηρεαζουν αν εισαι σοβαρος ουτε τπτ...Αν θες να περνας με κολπα και κουμπαριες τοτε εισαι στο ελεος των κομματοσκυλων...Και εξω γινεται φυσικα πολυ καλη δουλεια (οχι φυσικα σε ολα...) βεβαια αν σου πουν για master στα 4 χρονια...το πιθανοτερο ειναι να μην στο αναγνωρισουν (και λογικα κατα την γνωμη μου) εδω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.