goku_dbz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2010 Η πιο πανω μητρικη σε Windows 7 Ultimate 64! H on board ειναι η ALC 892 8-Channel High Definition! Νεο συστημα, νεα εγκατασταση...ολα κομπλε αλλα με το που βαζω ενα τραγουδακι, τιποτα! Βγαζω ηχεια, κοιταω συνδεσεις, ρυθμισεις στο bios κτλ ολα κομπλε! Δοκιμασα οτι drivers βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα... Εβαλα τα windows να ψαξουν, τους εβαλα εγω "χειροκινητα", επαιξα με οτι ρυθμισεις μου εδινε το προγραμμα της realtek, παλι τιποτα! Μου διαφευγει κατι? υγ: οταν συνδεω τα ηχεια το συστημα τα "βλεπει" και οταν βαζω τραγουδακι η μπαρα του ηχου ανεβοκατεβαινει αλλα ηχος γιοκ! EDIT: Και επισης, συγνωμη αλλα το θεμα μπηκε σε λαθος κατηγορια! Ειναι και περασμενη η ωρα, εχει και 4 ωρες που μου εχει σπασει τα νευρα ο ηχος:bye: Καποιος μοντ παρακαλω να το μεταφερει στο Μητρικες για AMD ή οπου αλλου νομιζει καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 μηπως ηχεια γιοκ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 24, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 δοκιμασα 2 διαφορετικα σετ (2.1 και 5.1 που δουλευουν μια χαρα σε αλλο πισι) καθως και ακουστικα που την μια τα εχω στο macbook και ολα οκ, την αλλη στο πισι και τζιφος!μαλλον καποιο θεμα με τους οδηγους...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Ιούνιος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 σε αναλογικο ακους τπτ η μονο στο ψηφιακο εχεις προβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 24, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 αναλογικο! ψηφιακο δεν εχω να δοκιμασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Μηπως απο το sound properties στο control panel ειναι ρυθμισμενος ο ηχος να "φευγει" απο την HDMI ή την optical , και οχι απο την αναλογικη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 24, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 το κοιταξα κι αυτο πολλακις! οπως και να χει....στο προγραμμα ηταν να παρω και μια pci-e καρτα ηχου, οποτε απλα θα το επισπευσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Ιούνιος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 περιεργο ουτε γω μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτως απο αυτα που δοκιμασες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 24, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 ενταξει...εγω το προσπαθησα! απο αυριο παμε για καρτουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 24, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Δοκιμασε και τους Vista drivers που δινει το παλικαρι στο παρακατω λινκhttp://www.sevenforums.com/sound-audio/89392-realtek-alc-892-sound-problems.html3ο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 24, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 το ειχα δει κι εγω αυτο και το δοκιμασα αλλα παλι τιποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.