Jump to content

Asus M4A89GTD PRO/USB3 και onboard καρτα ηχου!

goku_dbz

Recommended Posts

Η πιο πανω μητρικη σε Windows 7 Ultimate 64! H on board ειναι η ALC 892 8-Channel High Definition!

Νεο συστημα, νεα εγκατασταση...ολα κομπλε αλλα με το που βαζω ενα τραγουδακι, τιποτα!

Βγαζω ηχεια, κοιταω συνδεσεις, ρυθμισεις στο bios κτλ ολα κομπλε!

Δοκιμασα οτι drivers βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα...

Εβαλα τα windows να ψαξουν, τους εβαλα εγω "χειροκινητα", επαιξα με οτι ρυθμισεις μου εδινε το προγραμμα της realtek, παλι τιποτα!

Μου διαφευγει κατι?

υγ: οταν συνδεω τα ηχεια το συστημα τα "βλεπει" και οταν βαζω τραγουδακι η μπαρα του ηχου ανεβοκατεβαινει αλλα ηχος γιοκ!

EDIT: Και επισης, συγνωμη αλλα το θεμα μπηκε σε λαθος κατηγορια! Ειναι και περασμενη η ωρα, εχει και 4 ωρες που μου εχει σπασει τα νευρα ο ηχος:bye:

Καποιος μοντ παρακαλω να το μεταφερει στο Μητρικες για AMD ή οπου αλλου νομιζει καλυτερα!:)

δοκιμασα 2 διαφορετικα σετ (2.1 και 5.1 που δουλευουν μια χαρα σε αλλο πισι) καθως και ακουστικα που την μια τα εχω στο macbook και ολα οκ, την αλλη στο πισι και τζιφος!

μαλλον καποιο θεμα με τους οδηγους...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.