mortisboy Φεβρουάριος 15, 2004 #21 Φεβρουάριος 15, 2004 Δεν νομιζω ρε παιδια οτι εχει χαλασει η ποιοτητα και η πιστοτητα των Antec απλως φανταζομαι απο τα χιλιαδες που κυκλοφορουν σε σενα εκατσε η ατυχια!!Μην μου βαζετε ιδεες γιατι αυριο θα παω να το χτυπησω και εγω!!!:wassat:
antonisk7 Φεβρουάριος 15, 2004 #22 Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboyΜην μου βαζετε ιδεες γιατι αυριο θα παω να το χτυπησω και εγω!!!:wassat: Τι αλλο πρέπει να γίνει για να πειστείς ότι δεν πρέπει να το πάρεις ?
Stratos Φεβρουάριος 15, 2004 #23 Φεβρουάριος 15, 2004 Καποιος μου ειχε πει, οτι τα Antec ειναι τα καλυτερα τροφοδοτικα! Ο ερμος, εχει εδω και καιρο Enermax!!!
RootX Φεβρουάριος 15, 2004 #24 Φεβρουάριος 15, 2004 Θέλω να πιστεύω ότι έπεσε σε ελλατωματικό κομμάτι... δεν νομίζω ότι αυτό που παρουσιάστηκε στον DJD χαρακτηρίζει ποιοτικά όλα τα antec...
dfragos Φεβρουάριος 15, 2004 #25 Φεβρουάριος 15, 2004 Εντάξει ρε παιδιά, όλα καίγονται....Αν θέλετε μπορώ να σας το αποδείξω...:devil: :devil: :devil: :devil:
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2004 #26 Φεβρουάριος 15, 2004 καλα παιδες!!!!!!!!! η φωτογραφια ηταν και πολυ πρωτη.....μιλα μου για Miln.....................συγγνωμη Antec ηθελα να πω.εγω ψηφιζω Enermax και μετα Levicom απο προσωπικη εμπειρια.εχω το Levicom 420 και δεν μασαει καθολου.τωρα αν ξεκινησουμε ολοι ενα διαγωνισμο ποιανου το τροφοδοτικο λιωνει πιο ομορφα(πως λεμε τα ομορφα χωρια ομορφα καιγονται ενα πραγμα) πιστευω οτι το πολυχρωμο μου Levicom θα εφτιαχνε το ωραιοτερο σαγανακι. :p :p
kaynd Φεβρουάριος 15, 2004 #27 Φεβρουάριος 15, 2004 Δε μας είπες όμως υπό ποιες συνθήκες ακριβώς έλιωσε είσαι σίγουρος ότι δεν έκλεινε τίποτα την εξαγωγή Θερμού αέρα???Αλλά τέλος πάντων αυτός παραείναι απλοϊκός τρόπος για την εξήγησηΤο ότι κάηκε το τροφοδοτικό σου δεν σημαίνει ότι τα Antec είναι μάπα Το λέω αυτό γιατί έχω παρατηρήσει ότι γενικά πολύ εύκολα βάζουμε ταμπέλες
Vagouridis Φεβρουάριος 15, 2004 #28 Φεβρουάριος 15, 2004 Τι λετε ρε παιδια τι λετε , το οτι ο κωστας εχει καψει διαφορα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα καψει και αντεκ.Ας ειμαστε λιγο σοβαροι.Κωστη RMA the bitch .Και εαν σου κανει νερα η εντερκομ θα το διευθετησουμε το θεμα.Α φερτε μου και ενα Ενερμαξ να δειτε τι θα παθει.
mortisboy Φεβρουάριος 16, 2004 #29 Φεβρουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Χθες, στις και 15:40] Τι αλλο πρέπει να γίνει για να πειστείς ότι δεν πρέπει να το πάρεις ? Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μαπα ....προσωπικα εχω δει διπλα και τριπλα psu redundant για Servers να σκανε χωρις λογο ...αυτο ομως ομως δεν αντικατροπτιζει απολυτα την αναξιοπιστια του τροφοδοτικου!!!
Stratos Φεβρουάριος 16, 2004 #30 Φεβρουάριος 16, 2004 ε, δε νομιζω οτι το ειπαμε και μαπα.....απλα οτι υπαρχουν καλυτερα.....
DJD Φεβρουάριος 16, 2004 Author #31 Φεβρουάριος 16, 2004 Ελλατωματικά κομμάτια σε όλες τις γραμμές παραγωγής υπάρχουν. Morti θα το συνιστούσα και θα το ξαναέπαιρνα και πάλι το Antec. Όσο δούλευε οι τάσεις του ήταν κορυφαίες και σταθερότατες. Σε full load με γυρισμένα τα ποτενσιόμετρα στο τέρμα είχα:12.423.415.25Οι παραπάνω μετρήσεις είναι με πολύμετρο. Για μένα, αν δεν περισσεύουν λεφτά για PcPower & Cooling, τότε go for it.
panigrc Φεβρουάριος 16, 2004 #32 Φεβρουάριος 16, 2004 Εγώ πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν ! Έτυχε και ήταν ελατωματικό (μιας και μιλάμε για καλό τροφοδοτικό). Και αν δεν το έπερνε ο DJD θα το έπαιρνε σίγουρα κάποιος άλλος. Το θέμα είναι πως άμα σου καεί και τίποτα άλλο τι γίνεται. Διότι εκεί πλέον αρχίζουν τα ζόρικα. Γι αυτό πιστεύω οι εταιρίες φτιάχνουν έτσι τα τροφοδοτικά έτσι ώστε να παρέχουν ασφάλεια για τα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή σε τέτοιου είδους περιπτώσεις συνεπώς καλά τα κατάφεραν μέχρι τώρα , διότι είναι λίγες οι φορές που καλά τροφοδοτικά παρέσυραν μαζί τους και άλλα πράματα (νομίζω).
hipro5 Φεβρουάριος 16, 2004 #33 Φεβρουάριος 16, 2004 Βρέ τρελε DJD αυτό πού δείχνεις στή φωτό είναι κόλλα πού βάζουν οι εταιρείες γιά να σταθεροποιήσουν τα 'φίλτρα" κ.τ.λ........ Αλλού είναι η ζημιά.......Ίσως να τα "έκατσε" το Varistor(σημβαίνουν αυτά καμμιά φορά) ....Γιά φέρτο από δω......
DJD Φεβρουάριος 16, 2004 Author #34 Φεβρουάριος 16, 2004 Βρε αυτό δεν ήταν έτσι! Έλιωσε μετά το τσουφ! δεν είμαι τόσο βλαξ Αν το φέρω από κει θα χάσουμε την εγγύηση.. (νομίζω; lol)
hipro5 Φεβρουάριος 16, 2004 #35 Φεβρουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις και 14:33] Βρε αυτό δεν ήταν έτσι! Έλιωσε μετά το τσουφ! δεν είμαι τόσο βλαξ Αν το φέρω από κει θα χάσουμε την εγγύηση.. (νομίζω; lol) Λές???....... Αν το φέρω από κει θα χάσουμε την εγγύηση.. Μπάάά..........Φέρε και την κάρτα........
Suedehead Φεβρουάριος 16, 2004 #36 Φεβρουάριος 16, 2004 λολ ταξιδι στην στρατοσφαιρα θα κανετε με χορηγια του lab.gr συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες να πεθαινει κατι, απλα το τροφοδοτικο ειναι το Α και το Ω σε εναν υπολογιστη.....
Vagouridis Φεβρουάριος 16, 2004 #37 Φεβρουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Βρε αυτό δεν ήταν έτσι! Έλιωσε μετά το τσουφ! δεν είμαι τόσο βλαξ Αν το φέρω από κει θα χάσουμε την εγγύηση.. (νομίζω; lol) Μια χαρα θα περασει εγγυηση μετα εαν και καλα παθει κατι που μαλλον θα βγει απο εκει μεσα με 13 βολτ , το αυτοκλλητακι προσεχε μονο.
DJD Φεβρουάριος 26, 2005 Author #39 Φεβρουάριος 26, 2005 Τι θυμήθηκες ωρέ παιδί! LOL! Το τροφοδοτικό αλλάχτηκε με καινούριο και εδώ και κανά χρόνο ευτυχής του κάτοχος είναι ο Shido
Snips Φεβρουάριος 26, 2005 #40 Φεβρουάριος 26, 2005 Να μάθετε για να κατηγορείτε το TAGAN άλλη φορά.....:devil: :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.