Jump to content

Μαρίιιιιιιαααααααααααα! Το κοτόπουλοοοο ψήθηκεεεεεεεε!

DJD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το κοτόπουλο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το Antec (True Control 550w). Έτρεχα που λέτε Pcmark να δω τι πιάνει το μπλιμπλικι μου... τσουυυυυυφ...μπααααμ... πάρτην κάτω την ασφάλεια στο πίνακα. Η γνωστή μυρωδιά καμμένου πλαστικού έκανε την παρουσία της αισθητή..Ξανά πάνω η ασφάλεια, ξανά τσουφ και κάτω η ασφάλεια.. Το ξεσυνδέω και ψάχνω να δω τι έγινε... ωωωωω η κυρά-Antec που ζει μέσα στο τροφοδοτικό μου κάτι μαγείρευε...

post-23-1416070766,5049_thumb.jpg

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Αν δεν έβγαλε καπνό δεν ήταν τίποτα, η μυρωδιά όμως σου ανοίγει την όρεξη......

σε τετοιες περιπτωσεις ...

και στις ακομα χειροτερες ...

οπου το Psu παιρνει μαζι του στον αλλο κοσμο mobos, e.e.u.r.u* Ram εως και cpus...

Τι γινεται?

Ποιος φερει ευθυνη?

Ποιος αποζημειωνει?

Απο προσωπικη εμπειρια που ομως δεν νομιζω οτι αντιπροσωπευει τη πολιτικη του μεσου καταστηματαρχη, το πλαισιο ανελαβε ευθυνη και μετα απο πολυ προχειρο ελεγχο αντικατεστησε Psu & mobo μετα απο μια ημερα λειτουργειας και εγκαυματα 3 βαθμου...

Σε αλλες πιο δυσκολες περιπτωσεις, μεγαλυτερα οικονομικα μεγεθη και μικροτερα καταστηματα τι γινεται??

extremely expensive, ultra rare, unreplaceable ram

Αρχική απάντηση από JiMk

RMA or hipro?

RMA φυσικά. Δεν νοείται τροφοδοτικό αξίας 170ευρώ να σκάει χωρίς λόγο.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Ποιος φερει ευθυνη?

Ποιος αποζημειωνει?

Πολύ καλές ερωτήσεις. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα έχουμε απαντήσεις.

σιγά ρε συς εμένα έσκασε το PSU πάνω στη μονάκριβη μου και δεν έπαθε Χριστό η τελευταία. Πρέπει να έιναι πολύ μάπα το PSU για να τα παρει όλα μαζί του.

Επειδη τωρα τελευταια προσπαθησες να παρεις και την CPU στα χερια(και δεν τα καταφερες) μηπως, λεω μηπως, το εχεις παρακανει λιγο Κωστακη.

Για σοβαρεψου λιγο και ασε τα χαϊμαλια και τα συναφη και ασε την CPU στα default(looool)

Τα 4 GHz δεν θα τα δεις σταθερα.......ξεκολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.