Jump to content

heroes of newerth (hon)

ellinas

Recommended Posts

Μια μου λέτε οτι δεν είστε "eleos ή bnet pub" επίπεδο, και τώρα μου πετάτε oτι προτιμάτε league of legends από hon.

Παραλογίζεσαι και βάζεις λόγια χωρίς να έχουν ειπωθεί.

Η προτίμηση LoL προς HoN είναι καθαρά προσωπική αλλά μου αρέσει που το γενικεύεις.

Πες την αλήθεια τώρα, πληρώνεσαι για να υποστηρίζεις φανατικά ένα παιχνίδι?

• 10 months later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Επειδή έχω μπερδευτεί, το HoN ειναι δωρεάν σαν το LoL;

Μπορεις απο καποια ημερομηνια και μετα να το κατεβασεις και να παιζεις με μερικους λιγους χαρακτηρες,

πηγαινοντας ομως 5 λεβελ σε αφηνει να ενεργοποιησεις οτι εχει ενα κανονικο αγορασμενο παιχνιδι.

Μπορεις απο καποια ημερομηνια και μετα να το κατεβασεις και να παιζεις με μερικους λιγους χαρακτηρες,

πηγαινοντας ομως 5 λεβελ σε αφηνει να ενεργοποιησεις οτι εχει ενα κανονικο αγορασμενο παιχνιδι.

Είδα στο site οτι έχει link για να κατεβάσεις το παιχνίδι, και link για Create Free Account.

Είδα στο site οτι έχει link για να κατεβάσεις το παιχνίδι, και link για Create Free Account.

Απλα το κατεβασα και μετα εντος client εγιναν ολα τα υπολοιπα + μερικα απντειΤΣ.

Οποτε δε νομιζω να εχει αλλαξει. Πριν ενα μηνα το κατεβασα.

• 3 weeks later...
te_iubesc !! :D

χαχα να ενας :)

Skynet_BosS εδω :T:

Να σου πω απο crash πως τα πας?

Κοιτάξε, τώρα για τα crash δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα, αλλά μπορείς να τσεκάρεις ότι πρόβλημα έχεις στο φορουμ τους --> Heroes of Newerth Forums

και μπορείς να κάνεις και καινούριο θέμα εκεί πέρα και να ζητήσεις ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα και τι θες..

Κοιτάξε, τώρα για τα crash δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα, αλλά μπορείς να τσεκάρεις ότι πρόβλημα έχεις στο φορουμ τους --> Heroes of Newerth Forums

και μπορείς να κάνεις και καινούριο θέμα εκεί πέρα και να ζητήσεις ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα και τι θες..

Εσυ εχεις τετοιο προβλημα?

Αν έχω θέματα με crashes με ρωτάς? Γιατί δεν κατάλαβα..

Κοιταξε στο λαπ-τοπ από τον ένα χρόνο που έπαιζα εκεί + να μου έχει crasharει 10 φορές και αυτό στο loading πριν το game που φορτόνουν οι χαρακτήρες.. Αλλά μιλάμε για λαπ-τοπ τον 500 ευρό..

Στο σύστημα της υπογραφής ποτέ..!

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.