Jump to content

heroes of newerth (hon)

ellinas

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Είναι ουσιαστικά Dota με άλλα γραφικά. Απλά έχει άλλους ήρωες, αντικείμενα κλπ. Κατ'εμέ είναι πολύ καλύτερο.

Μετά απο αυτό, άν πας και παιξεις dota θα ξενερώσεις.

Έπαιζα πολύ όταν ήταν beta, και παρόλο που το έχω αγοράσει, λόγω χρόνου το έχω αφήσει.

Υπάρχουν πολύ Έλληνες, και πολλές clan.

Για να το μάθεις, χρησιμοποίησε τα αντικέιμενα που σου προτείνει για τον κάθε ήρωα... και σιγά σιγά θα τα μάθεις και θα καταλάβεις τι κάνουν.

Άν παίζεις dota υπάρχουν πολλές αντιστοιχίες.

είναι ωραίο παιχνιδάκι μου αρέσει

αλλα ψοφάς πολύ εύκολα

τα gank είναι πολύ οργανωμένα

και αυτή που παίζουν έπαιζαν την beta έκδοση

και ξέρουν δεν είναι σαν εμενα noobs

αλλα ένταξη την παλεύω gt έπαιζα ντότα

και πάνω κάτω ξέρω τι πεζή

• 2 weeks later...

Για όσους ήταν στη beta το game έχει free2play weekend forum link.

@project

Φίλε μου γράφουμε μόνο ελληνικά στο forum.

Από όσο έχω δει μόνο από το official site μπορείς να το αγοράσεις.

re file to heroes of newerth to agorases apo kana magazi i apo to heroesofnewerth.com [me paypal]

Paypal....

Γράφε ελληνικά άν μπορείς.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει στα μαγαζιά.

αν θελετε να πεξετε DotA με καλυτερα γραφικα και ΧΩΡΙΣ να πληρωσετε... παιξτε LOL (league of legends) ειναι free και εχει εξισου καλα γραφικα με το HON (εχω παιξει και τα 3 -- Dota-HON-LOL)

Paypal....

Γράφε ελληνικά άν μπορείς.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει στα μαγαζιά.

Α οκ συγνωμη για [greeklish] οποτε μονο με [paypal] :(:fie:

αν θελετε να πεξετε DotA με καλυτερα γραφικα και ΧΩΡΙΣ να πληρωσετε... παιξτε LOL (league of legends) ειναι free και εχει εξισου καλα γραφικα με το HON (εχω παιξει και τα 3 -- Dota-HON-LOL)

Φιλε τo HoN πιστευω οτι ειναι το καλυτερο απο ολα στην κατηγορια του....και το ψαχνω τρελλα!!!!

Δε χρειαζεται αναγκαστικα paypal, ο αδερφος μου το ειχε παρει με πιστωτικη κατευθειαν (προπληρωμενη καρτα για την ακριβεια).

Το lol είναι δωρεάν αλλα κάθε βδομάδα σου δίνη ορισμένους ήρωες για να το αγοράσεις θέλει 40 euro και να εχεις τους περισσοτερους ήρωες ξεκλείδωτους ... άμα θες και κάνα skin... ξεφεύγει πολύ στα λεφτά , εγώ έχω και το hon και το lol και πεζό και τα δυο.

το hon είναι ακριβές αντιγραφή τις ντότα με ορισμένες διαφορες σε μερικούς ήρωες και καλύτερα γραφικά φυσικά. το lol αντίθετα έχει παιδικά γραφικά και παίζουν ρολο και τα lvl του παίχτη για να βάζεις runes κτλ...lol= ξύλο από το πρώτο lvl χωρίς ντενιέ ψιλό free farm είναι . hon = η κλασική ντότα που όλοι αγαπήσαμε με καλύτερο community σπανια βρίσκεις leavers και έχει και "ρεκονεκτ". (γνώμη μου άμα θέλετε να πάρετε ένα από τα δυο πάρτε το hon ) το lol άμα σας αρέσει και πωρωθείτε θα σας φάει πολλά λεφτά για skins για νέους ήρωες κτλ όλα τα πληρώνεις extra ενώ στο hon δίνεις 25 euro και τελείωσες

Το lol είναι δωρεάν αλλα κάθε βδομάδα σου δίνη ορισμένους ήρωες για να το αγοράσεις θέλει 40 euro και να εχεις τους περισσοτερους ήρωες ξεκλείδωτους ... άμα θες και κάνα skin... ξεφεύγει πολύ στα λεφτά , εγώ έχω και το hon και το lol και πεζό και τα δυο.

το hon είναι ακριβές αντιγραφή τις ντότα με ορισμένες διαφορες σε μερικούς ήρωες και καλύτερα γραφικά φυσικά. το lol αντίθετα έχει παιδικά γραφικά και παίζουν ρολο και τα lvl του παίχτη για να βάζεις runes κτλ...lol= ξύλο από το πρώτο lvl χωρίς ντενιέ ψιλό free farm είναι . hon = η κλασική ντότα που όλοι αγαπήσαμε με καλύτερο community σπανια βρίσκεις leavers και έχει και "ρεκονεκτ". (γνώμη μου άμα θέλετε να πάρετε ένα από τα δυο πάρτε το hon ) το lol άμα σας αρέσει και πωρωθείτε θα σας φάει πολλά λεφτά για skins για νέους ήρωες κτλ όλα τα πληρώνεις extra ενώ στο hon δίνεις 25 euro και τελείωσες

αχ0α0χα0χ0αχ0αχ0α ακου κει 40 ευρω μην βγαζεις δικες σου θεωριες σορρυ για την απογοητευση αλλα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02166 ριξε πρωτα μια ματια ρε και σου δινει καμποσα ριοτ points και ολους τους παιχτες και σε σχεση με το ΗοΝ(heroes of noobs) ειναι πολυ καλυτερο και ειναι και απο τους δημιουργους τις DotA και σιγα τι ειναι τα 14 ευρω!!χα0αχ0αχ0α ακου κει 40 ευρω!

Επειδή σε κάνω χαρούμενο και γελάς.... πάρε αυτό το game και σου ξεκλειδώνει 15 ήρωες με 15 euro ... δεν σου δίνη ούτε ένα riot point proton... μετά αγοράζεις αλλα 17 euro το κανονικό game σύνολο 32 και δεν εxεις όλους τους ήρωες ξεκλείδωτους... εγώ έως τώρα έχω δόση 75 euro και δεν έχω 4 hero ξεκλείδωτους απλά έχω αγοράσει και 6-7 skins... (μια βδομάδα το έχω αγοράσει το game οποτε άσε με να ξέρω καλύτερα)

Επειδή σε κάνω χαρούμενο και γελάς.... πάρε αυτό το game και σου ξεκλειδώνει 15 ήρωες με 15 euro ... δεν σου δίνη ούτε ένα riot point proton... μετά αγοράζεις αλλα 17 euro το κανονικό game σύνολο 32 και δεν εxεις όλους τους ήρωες ξεκλείδωτους... εγώ έως τώρα έχω δόση 75 euro και δεν έχω 4 hero ξεκλείδωτους απλά έχω αγοράσει και 6-7 skins... (μια βδομάδα το έχω αγοράσει το game οποτε άσε με να ξέρω καλύτερα)

η εισαι θυμα η δεν ξερω τι παιζει...εγω αγορασα το collectοrs pack ουτε σκιν ουτε τπτ μου ειχε τους ηρωες και καμποσα ριοτ ποιντς τωρα αν εσυ προτιμας ΗοΝ πεξε ΗοΝ δεν θα σου αλλαξω εγω γνωμη!

Η επόμενη φορά που θα απαντήσεις ειρωνικά ή με τρόπο μειωτικό προς τον συμφορουμίτη σου θα είναι και η τελευταία καταχώριση στο παρών thread για αρχή και γενικά αν το τραβήξεις.

Έχουμε κανόνες, ακολούθα τους.

Περισσότερο με ενοχλεί η παραπληροφόρηση παρα η ειρωνεία.... πεζό lol μαζί με 7 φίλους μου από ντότα και το έχουμε αγοράσει όλοι το game με riot points μέσα από το store του παιχνιδιού και επειδή θέλω να μιλήσω με απόδειξη αυτήν την φορα βλέπε να μαθαίνεις..

colector pack = 3900 riot points : unlock annie,kayle,alistar,ryze,sivir,tristana,warwick,tryndamere,morgana,zilean,evelynn.choGath,janna,veigar,malphite,nasus,fiddlestick. +4 rune psilo moufa free

chiampion Bundle=3410 riot points unlock: Master yi, sion, soraka, ashe, jax, nunu, singed, twitch , karthus, anivia, shaco, drmundo, kassadin , twisted fate , gangplank , corki , taric , blitzcrank , katrina , heimerdinger.

Σύνολο 39 ήρωες και με τα δυο game αγορασμένα... μένουν locked : shen ,KogMaw,Malzahar,garen,kenen,mordekaizer",granas,udir,nidalee,akali,ezreal.. Σύνολο 11 ήρωες locked

ο κάθε Ήρωας έχει σύνολο 975 riot points εκτος του γκαρέν που έχει 585 riot.-

Τα riot points πουλούνται μέσο paypal η πιστωτικής κάρτας στις παρακάτω τιμές : 6451 riot = 35 Euro,

3612 riot = 20 euro και πάει λέγοντας.... υπολόγισε ποσο κοστίζει να ξεκλειδώσεις όλους τους ήρωες και θα δεις ότι βγαίνει πάνω από 40 euro που είπα.... ( απλά πατα μέσα στο game διπλα από το play που λέει store και θα δεις ακριβώς αυτά που σου λέω...)

ΥΓ:Plz μην διαφωνήσεις ξανά πριν κοιτάξεις το store .. γιατί με κούρασες να το γράψω όλο αυτό :shout:

YΓ2: Και εγώ αυτήν την περίοδο lol παίζω και έχω πάει ήδη 24 lvl hon έχω να μπω κάτι βδομάδες. αλλα δεν αλλάζει πως το lol αμα είσαι και λίγο ενθουσιώδης σου τραβάει πολλά euro "γιαυτο" πρότεινα το hon.

Δεν πειράζει να θυμήσω ότι μιλάμε για το hon και είναι ενόχληση να μπαίνω στα θέματα που με αφορούν και να διαβάζω για κάτι άσχετο...

No offence .

παιδιά εγώ lol δεν έχω παίξει ποτε

σήμερα μου είπαν 2 φιλαράκια μου ότι παίζουν

αλλα μην ξεφεύγουμε από το topic του hon

όταν έψαχνα να το αγοράσω το hon

δεν το βρήκα σε κανένα μαγαζί σε cd και έτσι.

το αγόρασα από paypal και το έχω χωρίς να πληρώνω

για περισσότερα πράγματα όπως skin.

η διαφορα τις dotas από το hon έχω καταλάβει

πως σε ένα χαρακτήρα τις dotas πήγαιναν κάποια στάνταρ αντικείμενα εδώ όμως τα αντικείμενα που πάνε στους παίκτες είναι τα καλύτερα που σου προτείνει

Όχι μόνο αυτά.

Κατ'αρχάς μπορείς να κάνεις reconnect. Έχεις rating που το ανεβάζεις κάθε φορά που κερδίζεις ένα game.

Έχει και balance το παιχνίδι ανάλογα με τα ratings.

Είναι κλάσσεις ανώτερα κατ'εμέ.

Eνα μικρό input(για το lol,ίσως να εφαρμόζονται και στο hon)...Τα αντικείμενα που σου προτείνει ειναι ενα απλό guideline , αν το παιχνίδι π.χ. κυλάει πιο καλά για την ομάδα σου και βγάζεις φράγκα με τη σέσουλα μπορεις να προνοήσεις και να φτιάξεις καλύτερα items.

To απίστευτα εκνευριστικό και αρνητικό σε σχέση με τη dota, είναι ότι δε μπορεις να αφήσεις items κατω η σε καποιο storage για να αδειάσεις slots και να φτιάξεις άλλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.