Manolof_Ps Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2010 Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά τα UPS. Πρόκειται να φτιάξω ένα μικρό PC για ταινίες και κατεβαστήρι.Το PC θα περιέχει:- motherboard Asus AT3IONT-I (Atom 330 ενσωματωμένο στην μητρική).- 1 DVD Player- 1 Σκληρό δίσκο 1TB Western Digital Green.Γνωρίζω πως οι απαιτήσεις αυτού του συστήματος σε ρεύμα είναι ελάχιστες. Επειδή όμως θα λειτουργεί σαν κατεβαστήρι, αποφάσισα να αγοράσω και ένα UPS με σύνδεση USB ώστε να το προστατέψω από τυχόν διακοπές ρεύματος. Σκεφτόμουν την αγορά του UPS GTec PC15NR-850 (http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/Gtec-PC615NR-850-UPS-Line-Interactive-850VA-PC615NR-850.htm).Είναι αρκετά φτηνό (δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά) και πιστεύω πως είναι αρκετό για να βάλω και την τηλεόραση πάνω στο UPS (Philips 42" LCD με μέση κατανάλωση 146W).Εχει αγοράσει κανένας UPS Gtec? Είναι ΟΚ? Τί προτείνετε?Χρειάζομαι οπωσδήποτε την σύνδεση του UPS με το PC μέσω USB ώστε να κάνει αυτόματα Shutdown σε περίπτωση που κρατάει πολύ ώρα η διακοπή ρεύματος.Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Σε ενα παρομοιο αλλα της MUSTEK εχω συνδεσει το Htpc μου και την 42' plasma. Μια χαρα τα κραταει για περιπου 7-8 λεπτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποιό μοντέλο της Mustek έχεις βάλει? Τιμή? Πόσα VA? έχει και σύνδεση USB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2010 Ενα πολυυυυ παλιο. Mustek 800VA νομμιζω. Εχει σειριακη αλλα και USB.Το εχο περιπου 4 χρονια με υπολογιστη και τηλεοραση και πριν 2 μερες αλλαξα μπαταρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.