Vagouridis Φεβρουάριος 15, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Σαφως και το εβαψα on the fly......Βουδα το καπακι θα γινει σε λιγο καιρο με κανα ανθρακονημα κανα πολυεστερα κατι τετοιο και επανω θα εχει παλι γριλιες.Οι 8αρηδες τους εχω στα 10.72 βολτ οχι γιατι το ηθελα αλλα επειδη απλα τα παιζει το δευτερο τροφοδοτικο και ειναι αθορυβοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 15, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Καλο ειναι αλλα δεν ξερω γιατι ......δεν μου αρεσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 15, 2004 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Πολύ όμορφη δουλειά και αρκετά μαζεμένη. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Φεβρουάριος 15, 2004 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 ’ψογος ! Απο θόρυβο όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 15, 2004 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Καλο ειναι αλλα δεν ξερω γιατι ......δεν μου αρεσε.... Γιατί το τάνκ έγινε πολύ μικρό και δέν χωράει πια τις μπύρες...... Σαφώς καλύτερο απο το προηγούμενο χαλάλι τόσες ωρες δουλειάς.Ολα βρήκαν την θέση τους YΓ Μεγάλη απογοήτευση οι μνήμες :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 15, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Πολυ ωραιο Βαγκ!! Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 15, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR ’ψογος ! Απο θόρυβο όμως... Τιποτα οι 8αρηδες ισα ισα που ακουγονται. Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.Επομενη κινηση μαλλον ειναι phase change Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 16, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Εύγε ! Τα κατάφερες πολύ καλά ! Οι ανεμιστήρες θέλουν λίγο καθάρισμα για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος και οι κραδασμοί ! Όντως τα ταίριασες πολύ καλά εκεί μέσα και δεν άφησες καθόλου χώρο να πάει χαμένος ! Το επόμενο βήμα είπες ότι θα είναι αλλαγή φάσης , για να δούμε τι θα δούμε .Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σ'αυτήν την εργασία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Χαράς το κουράγιο σου και το μεράκι σου Vag..........Μακάρι να είχα κι εγώ λίγο χρόνο να σημαζέψω το δικό μου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 16, 2004 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 :alien: Πάρηηηηη πότε να σου φέρω και το δικο το κουτάκι για Modding ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 16, 2004 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2004 Ωραιος ο Vag. Αντε και εις ανώτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.