Guest Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2010 Υπάρχει κάτι ακόμα που θα ήθελα να μάθω. Θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος,να μου πεί έναν τρόπο τον οποίο θα μπορέσω να φτειάξω τα δικά μου Window's XP . Δηλαδή (π.χ έχω Windows XP Full Update με ένα Winamp μέσα επιπλεόν έχω βάλει και ίντερνετ εχπλόρερ μαζί με φαιερφόξ κτλ ). Πως θα μπορούσα τα συγκεκριμένα Window's να τα μεταφέρω κατά κάποιο τρόπο, στον υπολογιστή ενός φίλου/δουλειά κτλ,και οτι χρειάζομαι να είναι ήδη εγκατεστημένο χωρίς να τρέχω κτλ. να τρέχει τα πάντα απο μόνο του ? Εάν γνωρίζει κάποιος ,κάποιον τρόπο θα ήθελα πάρα πολύ να τον μάθω.:big_boss: Αναμένω απαντήσεις σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Δεν νομίζω αυτό να είναι νόμιμο.Αν πάλι κάνω λάθος και είναι, ψάξε για nLite. Φυσικά πρέπει να τα εγκαταστήσεις στο άλλο μηχάνημα. Απλά όταν μπεις στα Windows, θα είναι όλα προεγκατεστημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 23, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Ναι αυτό εννοώ να δημιούργησω ένα δικό μου ("Ιchigo" χεχε) . Για να μπορώ μετά σε όποιο υπολογιστή πάω να το κάνω έτσι όπως το σχεδίασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.