Jump to content

Τηλεόραση 37 ιντσών philips ή samsung.

fits79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια τηλεόραση 37 ιντσών εννοείτε full hd, mpeg4 και αν γίνετε 100hz(Αν πιστεύεται ότι θα δω διαφορά στα παιχνίδια - ταινίες κ.τ.λ.).

Μπορείτε να μου πείτε κατά πόσο είναι καλή η κάθε μια lcd tv και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα το οποίο να μπορώ να την παραγγείλω(Εφόσον κοστίζει έως 650 ευρώ) και να την φέρουν σπίτι μου εντός 3 - 4 ημερών και όχι κοντά στην 1 με 2 εβδομάδες που άκουσα σε διάφορα καταστήματα(online και μη) που πήρα τηλέφωνο.

Επίσης αν έχει κάποιος κάνα γνωστό που ίσως μου κάνει καποια καλύτερη τιμή(Εννοείτε με πλήρη εγγύηση 2 χρόνων επίσημης αντιπροσωπείας) ευπρόσδεκτος.

Μερικά ενδεικτικά μοντέλα lcd tv που έψαξα και βρήκα είναι τα εξής(Δέχομαι και άλλες προτάσεις):

1. Philips 37PFL5405(100 khz)

2. LE37B530(24p & 50 khz αλλά έχει πολύ καλή τιμή για 37αρα lcd tv)

3. LE37C530(50 khz αλλά έχει πολύ καλή τιμή για 37αρα lcd tv)

4. LE37B551(Και αυτή 50khz)

5. LE37B650(100 khz)

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Δεν έχω να προτείνω κάποια, η ταπεινή μου άποψη είναι να δεις από

κοντά τις οθόνες και το πως 'παίζει' η καθεμία. Έχω την εντύπωση ότι εννοείς hz και όχι khz.

Αυτά!φιλικά!:hi:

σε samsung παντως τιποτα λιγοτερο απο τη σειρα 6 (την 650 δηλαδη)

εχει σιγουρα mpeg4 αποδικοποιητη και εαν κρινω αναμεσα στη 40αρα 650 και στην 37αρα 530 που εχω η εικονα σε ταινιες ειναι πολυ υπερ της 650.

Ναι αλλά όλες όσες εχω πει έχουν mpeg4 και διαφέρει και πολύ η τιμή τις σε σχέση με τις άλλες όμως έτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.