Jump to content

Μαγαζί για αυτοκόλλητα

xdarksun

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες ξέρει κανείς κανά μαγαζί που τυπώνει αυτοκόλλητα σε λογικές τιμές , γιατί κανά 2 που ρώτησα άκουσα κάτι τρελές τιμές :blink: (15+€ για παραλληλόγραμμο 10x20cm)

Ευχαριστώ

Αν δεν θες την τρελή ποιότητα, σχετικά φθηνά μπορείς να αγοράσεις αυτοκόλλητο χαρτί για τον εκτυπωτή σου.

15€ για πόσα; δεν νομίζω να σου είπαν 15€ το ένα. πηγαίνοντας από τη σχολή στο Μετρό είχα δει κάποια φορά ένα κατάστημα που νομίζω κάνει και τέτοιες εκτυπώσεις. Είναι πάνω στη Θηβών λίγο πριν τη διασταύρωση με την Ιερά οδό.

Αν σε εξυπηρετεί η τοποθεσία μπορείς να περάσεις μια βόλτα γιατί οι τιμές που είχα δει στη βιτρίνα του μου είχαν φανεί πολύ καλές.

επειδη με ενδιεφερε και εμενα αλλα το αφησα λογω κοστους :p το αυτοκολλητο χαρτι που ειδα στο πλαισιο ειναι ~13€ τα 25 φυλλα Α4. Καποιο φιλο θα εχεις με εκτυπωτη δν γινεται... :p

15€ για πόσα; δεν νομίζω να σου είπαν 15€ το ένα. πηγαίνοντας από τη σχολή στο Μετρό είχα δει κάποια φορά ένα κατάστημα που νομίζω κάνει και τέτοιες εκτυπώσεις. Είναι πάνω στη Θηβών λίγο πριν τη διασταύρωση με την Ιερά οδό.

Αν σε εξυπηρετεί η τοποθεσία μπορείς να περάσεις μια βόλτα γιατί οι τιμές που είχα δει στη βιτρίνα του μου είχαν φανεί πολύ καλές.

Kαι όμως φίλε για ένα μου είπαν :hehe: , οκ θα το τσεκάρω ευχαριστώ :T:

επειδη με ενδιεφερε και εμενα αλλα το αφησα λογω κοστους :p το αυτοκολλητο χαρτι που ειδα στο πλαισιο ειναι ~13€ τα 25 φυλλα Α4. Καποιο φιλο θα εχεις με εκτυπωτη δν γινεται... :p

Είχα δοκιμάσει παλιά μια τέτοια λύση αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα :sarcastic:

εαν δεν κατάλαβες λάθος μου απίστευτα παράλογο να σου έδωσαν τέτοια τιμή. υποθέτω πως στις σοβαρές επιχειρήσεις στις διαστάσεις που θέλεις οι τιμές θα ειναι το πολύ στο 1€ (για να μην σου πω λεπτά του €)

εχω ρωτησει και τον Lakisss στο project plexi που τα φτιαχνει τα δικα του και περιμενω απαντηση

Εμένα για αυτο εδω μου πειρε 5 ευρο το κομματι ενας στο μαρκοπουλο μερια..

overclocked.jpg?t=1277242215

Δεν κατάλαβα λάθος hayabusa και οι δυο μου είπαν 13-16€ πράγμα που θεωρώ τρελό κλέψιμο

Fantomas αν σου πει, σφύρα κ από δω τίποτα :)

jason 5€ για τα γράμματα ψιλοακριβά δεν είναι ? Στείλε το τηλ του αν το έχεις να τον ρωτήσω, ευχαριστώ

Δεν ξέρω πολύ από τιμές αλλα δεν μου φάνηκαν πολλά.

Ήταν κάπως μεγάλη η διάσταση,τριπλό ψυγείο.

****** Κάτω στην αθηνα γνωρίζει κανεις τέτοιο μαγαζί που να μπορώ να έχω πρόσβαση με metro??

εχω ρωτησει και τον Lakisss στο project plexi που τα φτιαχνει τα δικα του και περιμενω απαντηση

Δέν σ' έχω ξεχάσει...ρώτησα αυτόν που μου τα έφτιαξε, και μου είπε θα μου στείλει με email το logo του καταστήματος και πληροφορίες για να το ποστάρω.

Ακόμα περιμένω....

Κοίταξε, έφτιαξε 6 μεγάλα (τα ασημί), 10 μεσαία (τα κόκκινα του case), 6 μικρά (ηχεία) + το carbon που μου έβαλε στα μεγάφωνα.

Λεφτά δέν μου πήρε επειδή είναι γνωστός άν και και τον πάλεψα...

Δεν ξέρω πολύ από τιμές αλλα δεν μου φάνηκαν πολλά.

Ήταν κάπως μεγάλη η διάσταση,τριπλό ψυγείο.

****** Κάτω στην αθηνα γνωρίζει κανεις τέτοιο μαγαζί που να μπορώ να έχω πρόσβαση με metro??

αυτό που ανέφερα παραπάνω πρέπει να είναι κανα δεκάλεπτο από το μετρό του Αιγάλεω.

Κανιγγος 24 Αθηνα "Σαν Τεχνη"

2103317537

ζητηστε τον Κωστα

μου εχει κοψει μπολικο πραμα και ειναι πολυ καλος και συνεργασιμος

Αλλιως Αγιο Δημητριο

διπλα στο γηπεδο

Αγ.Δημητριου 319 "zoom"

2109826900

Ζητατε τον Γιωργο

κι αυτος συνεπης και σωστος

επισης BM Design στην Αιγαιου στο τερμα στη στροφη προς μετρο Δαφνης

εχω καιρο να παω αλλα κι αυτοι ηταν σωστοι στη δουλεια και στις τιμες τους

Οσο για τις τιμες που λετε

ειναι τσιμπημενες

αλλα δικαιολογειται εν μερει γιατι ειναι μικροποσοτητες

καλυτερα συγκεντρωστε τα αυτοκολλητα που θελετε και παραγγειλτε τα ανα τρεχον μετρο

δλδ σε ενα κομματι φαρδους 60εκ που χωραει πολλα σχεδια απο το ιδιο χρωμα

και στα περνα ολα μαζι με μια ταινια μεταφορας

και μετα κοβεις αυτο που θες οταν θες να το χρησιμοποιησεις.

ετσι πεφτει το κοστος

εαν δε τα παρεις και χωρις να στα ξακρισει (να βγαλει τα περισσευματα)

πεφτει ακομα περισσοτερο γιατι γλυτωνεις εργατοωρες

αλλα βεβαια προυποθετει αρκετη εργασια μετα εκ μερους του χρηστη

Δέν σ' έχω ξεχάσει...ρώτησα αυτόν που μου τα έφτιαξε, και μου είπε θα μου στείλει με email το logo του καταστήματος και πληροφορίες για να το ποστάρω.

Ακόμα περιμένω....

Ok, περιμενουμε και εμεις! :)

Κοπριτη thx για τις info!!

ps: πως το βλεπεις τον 200ρι στο thread μου? :p απο κατω θα μπει, οπως βρισκοταν και ο μαμα ο 120ρης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.