xdarksun Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2010 Παίδες ξέρει κανείς κανά μαγαζί που τυπώνει αυτοκόλλητα σε λογικές τιμές , γιατί κανά 2 που ρώτησα άκουσα κάτι τρελές τιμές (15+€ για παραλληλόγραμμο 10x20cm) Ευχαριστώ
koshal Ιούνιος 22, 2010 #2 Ιούνιος 22, 2010 Αν δεν θες την τρελή ποιότητα, σχετικά φθηνά μπορείς να αγοράσεις αυτοκόλλητο χαρτί για τον εκτυπωτή σου.
xdarksun Ιούνιος 22, 2010 Author #3 Ιούνιος 22, 2010 Δεν έχω εκτυπωτή Βασικά θέλω να έχει μια καλή ποιότητα κ αντοχή
hayabusa Ιούνιος 22, 2010 #4 Ιούνιος 22, 2010 15€ για πόσα; δεν νομίζω να σου είπαν 15€ το ένα. πηγαίνοντας από τη σχολή στο Μετρό είχα δει κάποια φορά ένα κατάστημα που νομίζω κάνει και τέτοιες εκτυπώσεις. Είναι πάνω στη Θηβών λίγο πριν τη διασταύρωση με την Ιερά οδό. Αν σε εξυπηρετεί η τοποθεσία μπορείς να περάσεις μια βόλτα γιατί οι τιμές που είχα δει στη βιτρίνα του μου είχαν φανεί πολύ καλές.
Spirosssss Ιούνιος 22, 2010 #5 Ιούνιος 22, 2010 επειδη με ενδιεφερε και εμενα αλλα το αφησα λογω κοστους το αυτοκολλητο χαρτι που ειδα στο πλαισιο ειναι ~13€ τα 25 φυλλα Α4. Καποιο φιλο θα εχεις με εκτυπωτη δν γινεται...
xdarksun Ιούνιος 22, 2010 Author #6 Ιούνιος 22, 2010 15€ για πόσα; δεν νομίζω να σου είπαν 15€ το ένα. πηγαίνοντας από τη σχολή στο Μετρό είχα δει κάποια φορά ένα κατάστημα που νομίζω κάνει και τέτοιες εκτυπώσεις. Είναι πάνω στη Θηβών λίγο πριν τη διασταύρωση με την Ιερά οδό. Αν σε εξυπηρετεί η τοποθεσία μπορείς να περάσεις μια βόλτα γιατί οι τιμές που είχα δει στη βιτρίνα του μου είχαν φανεί πολύ καλές. Kαι όμως φίλε για ένα μου είπαν , οκ θα το τσεκάρω ευχαριστώ επειδη με ενδιεφερε και εμενα αλλα το αφησα λογω κοστους το αυτοκολλητο χαρτι που ειδα στο πλαισιο ειναι ~13€ τα 25 φυλλα Α4. Καποιο φιλο θα εχεις με εκτυπωτη δν γινεται... Είχα δοκιμάσει παλιά μια τέτοια λύση αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα
hayabusa Ιούνιος 22, 2010 #7 Ιούνιος 22, 2010 εαν δεν κατάλαβες λάθος μου απίστευτα παράλογο να σου έδωσαν τέτοια τιμή. υποθέτω πως στις σοβαρές επιχειρήσεις στις διαστάσεις που θέλεις οι τιμές θα ειναι το πολύ στο 1€ (για να μην σου πω λεπτά του €)
Spirosssss Ιούνιος 22, 2010 #8 Ιούνιος 22, 2010 εχω ρωτησει και τον Lakisss στο project plexi που τα φτιαχνει τα δικα του και περιμενω απαντηση
Jason Ιούνιος 22, 2010 #9 Ιούνιος 22, 2010 Εμένα για αυτο εδω μου πειρε 5 ευρο το κομματι ενας στο μαρκοπουλο μερια..
xdarksun Ιούνιος 22, 2010 Author #10 Ιούνιος 22, 2010 Δεν κατάλαβα λάθος hayabusa και οι δυο μου είπαν 13-16€ πράγμα που θεωρώ τρελό κλέψιμο Fantomas αν σου πει, σφύρα κ από δω τίποτα jason 5€ για τα γράμματα ψιλοακριβά δεν είναι ? Στείλε το τηλ του αν το έχεις να τον ρωτήσω, ευχαριστώ
Jason Ιούνιος 22, 2010 #11 Ιούνιος 22, 2010 Δεν ξέρω πολύ από τιμές αλλα δεν μου φάνηκαν πολλά.Ήταν κάπως μεγάλη η διάσταση,τριπλό ψυγείο.****** Κάτω στην αθηνα γνωρίζει κανεις τέτοιο μαγαζί που να μπορώ να έχω πρόσβαση με metro??
Lakisss Ιούνιος 22, 2010 #12 Ιούνιος 22, 2010 εχω ρωτησει και τον Lakisss στο project plexi που τα φτιαχνει τα δικα του και περιμενω απαντησηΔέν σ' έχω ξεχάσει...ρώτησα αυτόν που μου τα έφτιαξε, και μου είπε θα μου στείλει με email το logo του καταστήματος και πληροφορίες για να το ποστάρω.Ακόμα περιμένω....
xdarksun Ιούνιος 22, 2010 Author #13 Ιούνιος 22, 2010 Πόσο σου πήρε Lakisss για το αυτοκόλλητο που έβαλες πίσω στο ηχείο ?
Lakisss Ιούνιος 22, 2010 #14 Ιούνιος 22, 2010 Κοίταξε, έφτιαξε 6 μεγάλα (τα ασημί), 10 μεσαία (τα κόκκινα του case), 6 μικρά (ηχεία) + το carbon που μου έβαλε στα μεγάφωνα. Λεφτά δέν μου πήρε επειδή είναι γνωστός άν και και τον πάλεψα...
hayabusa Ιούνιος 22, 2010 #15 Ιούνιος 22, 2010 Δεν ξέρω πολύ από τιμές αλλα δεν μου φάνηκαν πολλά.Ήταν κάπως μεγάλη η διάσταση,τριπλό ψυγείο.****** Κάτω στην αθηνα γνωρίζει κανεις τέτοιο μαγαζί που να μπορώ να έχω πρόσβαση με metro??αυτό που ανέφερα παραπάνω πρέπει να είναι κανα δεκάλεπτο από το μετρό του Αιγάλεω.
Κοπρίτης Ιούνιος 22, 2010 #16 Ιούνιος 22, 2010 Κανιγγος 24 Αθηνα "Σαν Τεχνη"2103317537ζητηστε τον Κωστα μου εχει κοψει μπολικο πραμα και ειναι πολυ καλος και συνεργασιμοςΑλλιως Αγιο Δημητριοδιπλα στο γηπεδοΑγ.Δημητριου 319 "zoom"2109826900Ζητατε τον Γιωργοκι αυτος συνεπης και σωστοςεπισης BM Design στην Αιγαιου στο τερμα στη στροφη προς μετρο Δαφνηςεχω καιρο να παω αλλα κι αυτοι ηταν σωστοι στη δουλεια και στις τιμες τους Οσο για τις τιμες που λετεειναι τσιμπημενεςαλλα δικαιολογειται εν μερει γιατι ειναι μικροποσοτητεςκαλυτερα συγκεντρωστε τα αυτοκολλητα που θελετε και παραγγειλτε τα ανα τρεχον μετροδλδ σε ενα κομματι φαρδους 60εκ που χωραει πολλα σχεδια απο το ιδιο χρωμακαι στα περνα ολα μαζι με μια ταινια μεταφοραςκαι μετα κοβεις αυτο που θες οταν θες να το χρησιμοποιησεις.ετσι πεφτει το κοστοςεαν δε τα παρεις και χωρις να στα ξακρισει (να βγαλει τα περισσευματα)πεφτει ακομα περισσοτερο γιατι γλυτωνεις εργατοωρεςαλλα βεβαια προυποθετει αρκετη εργασια μετα εκ μερους του χρηστη
Spirosssss Ιούνιος 22, 2010 #18 Ιούνιος 22, 2010 Δέν σ' έχω ξεχάσει...ρώτησα αυτόν που μου τα έφτιαξε, και μου είπε θα μου στείλει με email το logo του καταστήματος και πληροφορίες για να το ποστάρω.Ακόμα περιμένω.... Ok, περιμενουμε και εμεις! Κοπριτη thx για τις info!! ps: πως το βλεπεις τον 200ρι στο thread μου? απο κατω θα μπει, οπως βρισκοταν και ο μαμα ο 120ρης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.