Jump to content

Βγήκε το iPhone OS 4.0

partsa

Recommended Posts

multitasking, οργανωση σε φακελους και επιλογη διαφορετικου φοντου στην οθονη κλειδωματος ειναι αυτα που φαινονται αμεσως. επισης τωρα εχει καλυτερη διαχειρηση email. Αλλα το multitasking ειναι ολα τα λεφτα.

Όσο αυτό είναι multitasking άλλο τόσο κι εγώ είμαι ο Δον Κιχώτης, κοροϊδία στο full λέμε. Εκτός αν χάνω κάτι τόσο φανερό..

Οι φάκελοι μια χαρά είναι, χρειαζόντουσαν.. φάκελοι... το 2010.. :X:

Edit: Μόλις διάβασα κάπου ότι για να λειτουργήσει το multitasking πρέπει να το υποστηρίξουν οι εφαρμογές.. Χρειαζόμαστε ένα icon με φάσκελο τελικά..

Δηλαδή θα αναγκαστούμε να βάλουμε Pro Switcher και Backgrounder ξανά? Ελπίζω πως σιγά σιγά όλες οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών θα υποστηρίζουν το multitasking.

PS - Εφόσων έκανα backup τις εφαρμογές με το AptBackup όταν κάνω restore θα τις ξαναπεράσει, ή να περιμένω να βγουν οι εκδόσεις για iOS 4;

επισης οταν πας να στειλεις φωτο με email εχεις επιλογη να μικρυνεις την φωτο

Επισης μετα το update δεν ξαναμπαινει 3g και κανει 3-5 λεπτα να βρει δικτυο!Α ρε μηλανθρωποι...Καλα κανω και βριζω...

Και έλεγα θα αρχίσει το κράξιμο... δεν θα αρχίσει, είχα αρχίσει να ανησυχώ

Δεν ήξερα ότι πρέπει να δεχόμαστε με σκυμμένο το κεφάλι ότι μας πασάρει η apple σαν "καινοτομία".

Εμενα δεν μου την περναει μου βγαζει error 29. Εχει κανεις καμια ιδεα ? Εχω περασμενη 3.1.2 και το ιδιο μου κανει με την 4 και με τιν 3.1.3.

Εγω το περασα τελικα, απεκτησε παλι την ταχυτητα που ειχε καποτε.

Ωραιο το folders και γενικα το OS

Εγω λέω να περιμένω και για οκ απο dev team για το jailbreak.

iphone 3g εχω

To 3g δεν θα υποστηριζει multitasking νομιζω

To 3g δεν θα υποστηριζει multitasking νομιζω
Μπορεις αν θες να το κανεις enable....δεν θυμαμαι ομως που το διαβασα(θα το ψαξω)

[Με προλαβε ο sirdiman]

Νομίζω πως με το καινούριο λειτουργικό η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα και η διαφορά είναι ολίγον τι αισθητή σε σχέση με πριν. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.