Jump to content

37LG6000-ZA Firmware Update

vic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το μοντέλο αυτό δεν έχει αποκωδικοποιητή MPEG-4, αλλά μόνο MPEG-2. Οπότε αγοράσαμε μία extra κάρτα Neotion. Το πρόβλημα είναι ότι για να δουλέψει η κάρτα αυτή χρειάζεται Firmware update στην τηλεόραση. Επειδή όμως το μοντέλο αυτό έχει αποσυρθεί δεν υπάρχει το firmware στο site της LG. Επίσης η τηλεόραση είναι εκτός εγγύησης οπότε η αναβάθμιση δεν είναι δωρεάν. Αυτό που ψάχνω είναι το τελευταίο firmware για το μοντέλο αυτό, έτσι ώστε να κάνω μόνος μου update.

• 2 weeks later...

Έχω και εγώ αυτό το μοντέλο πήρα τηλέφωνο στην LG και μου είπε κάποιος από την εξυπηρέτηση πελατών ότι χρειάζεται firmware update και έρχεται τεχνικός στο σπίτι.

Αν είναι εκτός εγγύησης πληρώνεις αλλά δεν γνώριζε πόσο.

Αν είναι εντός εγγύησης είναι δωρεάν.

Εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα κάρτα για αυτό πήρα τηλέφωνο.

Είναι σίγουρα εκτός εγγύησης ή τηλεόραση;

Πότε την αγόρασες;

Είχε 1 ή 2 χρόνια εγγύηση;

Δεν το έχω πρόχειρο αλλά αυτό που θές είναι το 3.49.

βρήκα στο net το 3.47 και το πέρασα. Επειδή έβλεπα οτι έχει βγάλει και νεότερα σε άλλα μοντέλα (μερικά έχουν φτάσει 4.1) είπα να πάρω τηλέφωνο μιας και είμαι εγγύηση.

Ο τυπάκος ήρθε με φλάσάκι και το 3.49 ΑΛΛΑ δεν πέρασε μόνο αυτό. Έκανε update και σε άλλο ένα module που δεν πρόλαβα να δώ αλλά απο 3.02 το πηγε 3.05. Δεν ξέρω τι ήταν και μάλιστα το flash menu ηταν διαφορετικό απο αυτό που μου έβγαλε οταν πέρασα το 3.47

Οπότε καλό είναι να το φλάσαρει τυπάκος απο την αντιπροσωπία.:T:

Είχε δύο χρόνια εγγύηση και ήταν εκτός για μερικές μέρες. Για να γλιτώσω τα χρήματα από την αναβάθμιση, έψαξα τελικά και βρήκα firmware για την τηλεόραση και η μοντούλα παίζει άψογα τώρα.

Το νεοτιον νπ4+ αγόρασες; Σου δουλεύει άψογα; Έχει μια ελαφριά καθυστέριση ή ολα οκ; Απο εικόνα;

Το νεοτιον νπ4+ αγόρασες; Σου δουλεύει άψογα; Έχει μια ελαφριά καθυστέριση ή ολα οκ; Απο εικόνα;

Yeap, Neotion NP4. Δύο εβδομάδες τώρα άψογα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μία καθυστέρηση την έχει, όχι μεγάλη όμως. Ανεκτά επίπεδα, καθώς και η τηλεόραση από μόνη της "αργεί" σε σχέση με άλλες. Εικόνα μη φανταστείς και καμιά μεγάλη διαφορά. Πάνω κάτω είναι η ίδια, εκτός από περιπτώσεις που είναι μέσα σε studio και έχει κάπως καλύτερη εικόνα, την οποία την καταλαβαίνεις.

• 1 year later...

αδερφια συγγνωμη που ξεθαβω το θεμα αλλα εχω και γω την ιδια tv με την ιδια καρτα.

[MENTION=9387]victor[/MENTION] παιζει κανα λινκ για το update?

[MENTION=8533]hatsumi1[/MENTION]

Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το update να στο δώσω κατευθείαν. Το είχα βρει με ένα google search, δύσκολα είναι η αλήθεια. Θα ξαναψάξω και αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.