Vagouridis Φεβρουάριος 14, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Την αλλαη μπαταρια ρε παιδια που την βρισκουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 στο κρεβάτι πίσω ψάξε!!! οκ χεχε (στα γερμανικά πάντως προφέρεται γιαξ!!) επιτέλους το τελείωωωωσαααααα!!!!!!!!χιπ χιπ !!!(μετά από κάτι ώρες βέβαια!!) λίγο με το τηλέφωνο λίγο με τη βοήθεια του κοινού...όλο και κάτι έγινε..είδατε βρε τι πετυχαίνει η ομαδική δουλειά...να σε βγάζει από άδεια δωμάτια!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 9, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Χμ,καλα που προνοησα και ειπα και το :DJD δεν ξερω αν ειναι παλιο..εγω τωρα το ανακαλυψα... :P :P Βουδας στο ξαναφερνω στο παρον..μιας και εισαι πρωτοπορος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2004 Παιδες εγω τα βρηκα....αλλα εκανα και ενα διαλλειμα μιας ωρας να παω μεχρι το ανθοπωλειο...καθαρισε και ο μυαλο μου και βγηκα τελικα!!!!!!Χιχιχιχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.