voudas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2004 δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά έχει ενδιαφέρον!http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Θα το σπάσω!!!!!!!!!!Μερικές φορές δε μου βγάζει το δαχτυλίδη πίσω από το κρεβάτι!!!!!!!!!Το έχω πάει μέχρι την ταινία στο video wall με ένα που κουνιούται... :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 εχει Bug...περιμένω να βγφει κανένα patch γιατί δε πάει άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις 17:33] Θα το σπάσω!!!!!!!!!! Μερικές φορές δε μου βγάζει το δαχτυλίδη πίσω από το κρεβάτι!!!!!!!!! Το έχω πάει μέχρι την ταινία στο video wall με ένα που κουνιούται... :'( Για να σου βγάλει το δαχτυλίδι πρέπει να κουνήσεις αρκετά την κουρτίνα.. και καλά να πέσει.. Για το άλλο που χορεύει.. στο τέλος του χορού.. σου δείχνει κάτι. Πρόσεξε το καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 γμτ μου κολλά στο κουτί του μυστηρίου και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω στο δωμάτιο..μήπως ξέρει κανείς κάτι γι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 οκ το βρήκα με κλικ πανω στο nothing happens Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από DJDΓια το άλλο που χορεύει.. στο τέλος του χορού.. σου δείχνει κάτι. Πρόσεξε το καλά.. καλά είμαι πολύ καθηστερημένος!!!!! Τι μου δείχνει το κολόπαιδο? δε μπορώ να καταλάβω. Πατάω πάνω στο σταυρό αλλά τίποτα, ψάχνω μετά πάνω στο τοίχο αλλά πάλι τίποτα! Θα τα σπάσω όλα να γκυτώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Εκεί που σου δείχνει.. περίμενε να τελειώσει το χορό, και κάνε τρία κλικ. Θα σου ανάψει ένα τετράγωνο, κάνε κλικ πάνω του, και θα ανακαλύψεις ότι σου λείπει και κάτι άλλο lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 εντάξη το βρήκα. Αλλά το παιχνίδι έχει bug. Θέλει... να μεγαλώσει λίγο της activation περιοχές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Εχω βρει τα δαχτυλιδια, την κασετα τα κλειδια αλλα μετα τζιφος.....τι σκ@τ@.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 οκ κόλλησα!! τα ίδια έχω βρει και εγώ αλλά το κουτί θέλει και κάτι άλλο για να ανοίξει ργμτ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 14, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 2 δαχτυλίδια και ένα μεταλλικό ραβδάκι θέλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 και τι την κάνουμε τη ρμδσιντοθκ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 14, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 @#$@$%@#%$^#$%^&@#$%@#$%@#$%#$@%@#$%#@$%@#$%@#$%%$^@#$%@#$%%$#^%$#%@#$%$%^$%^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Και ναι κυριες και κυριοι το τελειωσε....ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ......(Βουδα,σουτ εσυ)....χαχαχαχαχαχαΕυχαριστω, ευχαριστω....Τα αυτογραφα αργοτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 οκ ας μου στείλει κάποιος πως βρίσκουνε το ραβδάκι!! γιατί έχω κλικάρει πάνω σε όλο το δωμάτιο και δεν μπορώ να βρω τίποτα άλλο!! τα νεύρα μου!!! έκατσα για δέκα λεπτάκια στο πισί και μου χει φάει μία ώρα και η #$!@#$!!! αυτό μου θυμίζει το curse of monkey island..που είχε κάτι σημεία που κολλούσες απίστευτααααααα αααααααααααααααααααααααα :mad: :mad: :toomuchne :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2004 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Σηκωσε το παξιλαρι στο κρεβατι, και κλικαρε αναμεσα στο στρωμα και το κρεβατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 14, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 επιτέεεεεελουυυυςςς!!!επιτεεεεεεελους!!!! θενκς γιαξ!!!:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Οχι γιαξ ρε........Τζαξ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.