PClord Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Όπως λέει και ο τίτλος,ψάχνω drivers για το συγκεκριμένο netbook το οποίο υπέστη format σε Windows 7! Μέχρι στιγμής από την έρευνα που έχω κάνει έχω μάθει πως κατασκευάστρια εταιρία είναι η "Clevo" το θέμα είναι πως δεν βρίσκω πουθενά πιο μοντέλο είναι ακριβώς! Έχω ψάξει από κάτω και έχω ανοίξει το καπάκι hdd,ram,pci-e και τίποτα...! Καμιά ιδέα? Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο της Clevo είναι το MiniNote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούνιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 Eδώ θα βρείς ανάλογα με το os που έχεις εγκαταστήσει:http://www.allearth.com.br/DOWNLOADS/Drivers/USB/USB%20E%20BLUETOOTH/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 πες το Model number γιατί clevo δεν νομίζω να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιούνιος 21, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 κατ'αρχας ευχαριστώ τον dj_chris_g,με αυτό που βρήκες ενεργοποιήσα bluetooth+wifi δεν γράφει πουθενά το model number,τα μόνα στοιχεία που έχω είναι ένα "made in china" και το s/n της turbo-x το οποίο κάτω γράφει "assembled by plaisio computers"... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούνιος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Kοίτα μήπως βρεις και τίποτα άλλο εδώ:http://www.user-guides.co.uk/download/turbo/turbox/turbo-x-mininote-motherboard.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 *ανασταση του θεματος!!*επεσε στα χερια μου ενα mininote του Πλαισιου (μαυρο με κοκκινη ριγα περιμετρικα) στο οποιο ο ανιψιος μου περασε win7.....καταφερα και βρηκα τους drivers για bluetooth/wifi/sound με τα οποια ειχε προβλημα αλλα στο dev.manager μενει μια αγνωστη συσκευη με μονη αναφορα για να την ψαξει κανεις το >> TPSACPI01 ........υποψιαζομαι οτι ειναι το cardreader αλλα δεν καυαφερα να βρω καταλληλο οδηγο....αν καποιος εχει το netbook θα ημουν υποχρεος αν μου ελεγε τι καρτα εχει ή αν μπορει να σηκωσει με ps to device manager !:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 22, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 το ms acpi είναι μην ασχολείσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 δεν εχω και μια καρτα προχειρη να δοκιμασω στο reader ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolvaggos Απρίλιος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 γεια σου φίλε μου περίπου στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ μόλις πέρασα τα windows 7 βρήκα για bluetooth και wi-fi και το μόνο που μου μένει είναι ο ήχος... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που στο καλό βρήκες???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Παιδιά, υπάρχει και η λύση των προγραμμάτων (π.χ. driver genius) για την εύρεση, λήψη και εγκατάσταση των οδηγών γρήγορα και εύκολα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unprodz Αύγουστος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 καλημερα παιδια..εχω και εγω το ιδιο προβλημα..εκανα φορματ απο windows xp σε windows 7 εχω βρει ολα τα driver εκτος του wifi δεν μπορω να το βρω με τιποτα εχω ψαξει παντου και τιποτα..το netbook απο κατω δεν γραφει το μοντελο του..μονο s/rαν μπορει καποιος να βοηθησει..ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Μάϊος 27, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 παιδια σας παρακαλω πειτε μου και μενα που θα βρω τους drivers για το Turbo-x MiniNote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.