PClord Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2010 Όπως λέει και ο τίτλος,ψάχνω drivers για το συγκεκριμένο netbook το οποίο υπέστη format σε Windows 7! Μέχρι στιγμής από την έρευνα που έχω κάνει έχω μάθει πως κατασκευάστρια εταιρία είναι η "Clevo" το θέμα είναι πως δεν βρίσκω πουθενά πιο μοντέλο είναι ακριβώς! Έχω ψάξει από κάτω και έχω ανοίξει το καπάκι hdd,ram,pci-e και τίποτα...! Καμιά ιδέα? Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο της Clevo είναι το MiniNote?
dj_chris_g Ιούνιος 20, 2010 #2 Ιούνιος 20, 2010 Eδώ θα βρείς ανάλογα με το os που έχεις εγκαταστήσει:http://www.allearth.com.br/DOWNLOADS/Drivers/USB/USB%20E%20BLUETOOTH/
PClord Ιούνιος 21, 2010 Author #4 Ιούνιος 21, 2010 κατ'αρχας ευχαριστώ τον dj_chris_g,με αυτό που βρήκες ενεργοποιήσα bluetooth+wifi δεν γράφει πουθενά το model number,τα μόνα στοιχεία που έχω είναι ένα "made in china" και το s/n της turbo-x το οποίο κάτω γράφει "assembled by plaisio computers"... :X:
dj_chris_g Ιούνιος 21, 2010 #5 Ιούνιος 21, 2010 Kοίτα μήπως βρεις και τίποτα άλλο εδώ:http://www.user-guides.co.uk/download/turbo/turbox/turbo-x-mininote-motherboard.html
makio Απρίλιος 22, 2011 #6 Απρίλιος 22, 2011 *ανασταση του θεματος!!*επεσε στα χερια μου ενα mininote του Πλαισιου (μαυρο με κοκκινη ριγα περιμετρικα) στο οποιο ο ανιψιος μου περασε win7.....καταφερα και βρηκα τους drivers για bluetooth/wifi/sound με τα οποια ειχε προβλημα αλλα στο dev.manager μενει μια αγνωστη συσκευη με μονη αναφορα για να την ψαξει κανεις το >> TPSACPI01 ........υποψιαζομαι οτι ειναι το cardreader αλλα δεν καυαφερα να βρω καταλληλο οδηγο....αν καποιος εχει το netbook θα ημουν υποχρεος αν μου ελεγε τι καρτα εχει ή αν μπορει να σηκωσει με ps to device manager !:fun:
makio Απρίλιος 22, 2011 #8 Απρίλιος 22, 2011 δεν εχω και μια καρτα προχειρη να δοκιμασω στο reader .....
coolvaggos Απρίλιος 23, 2011 #9 Απρίλιος 23, 2011 γεια σου φίλε μου περίπου στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ μόλις πέρασα τα windows 7 βρήκα για bluetooth και wi-fi και το μόνο που μου μένει είναι ο ήχος... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που στο καλό βρήκες???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....
MOS Απρίλιος 23, 2011 #10 Απρίλιος 23, 2011 Παιδιά, υπάρχει και η λύση των προγραμμάτων (π.χ. driver genius) για την εύρεση, λήψη και εγκατάσταση των οδηγών γρήγορα και εύκολα !!
unprodz Αύγουστος 20, 2013 #11 Αύγουστος 20, 2013 καλημερα παιδια..εχω και εγω το ιδιο προβλημα..εκανα φορματ απο windows xp σε windows 7 εχω βρει ολα τα driver εκτος του wifi δεν μπορω να το βρω με τιποτα εχω ψαξει παντου και τιποτα..το netbook απο κατω δεν γραφει το μοντελο του..μονο s/rαν μπορει καποιος να βοηθησει..ευχαριστω
apostatis Μάϊος 27, 2014 #12 Μάϊος 27, 2014 παιδια σας παρακαλω πειτε μου και μενα που θα βρω τους drivers για το Turbo-x MiniNote
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.