spc Δεκέμβριος 15, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από isonΑν και λιγο καθυστερημενη η απαντηση....σωστος (δες ημερομηνια του posτ:P) Πρόσεξε φίλτατε γιατί με αυτά που λες τον προκαλείς και κινδυνεύεις να έχεις τα μερικά λεπτά δημοσιότητάς σου στον Καζαμία του κυρίου (το post στο οποίο απαντάει είναι φρεσκότατο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Το γελιο ειναι οτι το διαβασα ολο μεχρι να το δω :tomato: οποτε ....μια του και μια μου :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Την "μια μου" δεν την βλέπω πουθενά. Το παλικάρι έκανε την πιο σωστή δουλειά που λίγοι κάνουν (χρησιμοποίησε την "Αναζήτηση" και δεν έκανε με την μία κανούριο θέμα) και εγώ του απάντησα σε λιγότερο από μία ώρα. Προφανώς κάποιου άλλου το μυαλό είναι πιο αργό από το ποντίκι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.