JaguarOne Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2010 παιδιά το αγαπημένο μου gravis έχει gameport που δεν έχει η μητρική και επειδή ο adaptor σε usb κάνει ~15€ ψάχνω για αναλογικό joystick εώς το πολύ 30€ να περάσω μερικές ώρες με το παιχνίδι....με μια πρόχειρη ματιά είδα το βασικό της thrustmaster με ~13€,το Saitek Cyborg και Thrustmaster T- Flight Stick Χ ~25€Logitech attach 3 ~22€γενικά βλέποντας απο το skroutz υπάρχουν ένα σωρό joystick και δεν έχω ιδέα τι αξίζει και τι όχι.... τα φώτα σας plx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grayden Ιούνιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 Έχω ένα ολίγον αρχαίο joystick που μπαίνει σε gameport. Αν το θες στο δίνω τζάμπα για τον χαβαλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 έχω για gameport αλλά η Mobo δενέχει αντίστοιχο port.... όλα είναι usb πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιούνιος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 Saitek από εμένα! Από το il-2 που πρωτοέπαιξα με saitek δεν υπήρξε επιστροφή σε άλλη μάρκα ξανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 τελικά πήρα το Thrustmaster T Flight X... για 24€ είναι υπερβολικά καλό θα έλεγα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.