psytransas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2010 Εχω αυτη τη μητρικη μαζι με ενα I5 750. Το προβλημα ειναι οτι εχω συχνα παγωματα του συστηματος και πιο σπανια reboots και συνηθως σε idle. To υπολοιπο συστημα ειναι: RAM, PSU, HDD, VGA Οι μνημες ελεγχθηκαν με memtest χωρις σφαλματα και δοκιμαζοντας το prime95 x64 μεσα σε 2-3 λεπτα παγωνει το συστημα και γινεται reset μονο μεσω hardware. Φυσικα overclock δεν εχει γινει. Windows 7 x64 Yποθετω πως προκεται για ελλατωματικη μητρικη...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Είσαι με την stock ψύκτρα; Την έχεις τοποθετήσει σωστά;Τι θερμοκρασίες έχει ο i5; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psytransas Ιούνιος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Είσαι με την stock ψύκτρα; Την έχεις τοποθετήσει σωστά;Τι θερμοκρασίες έχει ο i5;Mε τη stock ειμαι ναι. Πιστευω πως ναι, ειναι σωστα τοποθετημενη.~45 βαθμους και σε full load ~53-55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.