Jump to content

ΝΟΚΙΑ Ν8 Απόψεις-Γνώμες-Σκέψεις

STINK

Recommended Posts

Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να αλλάξω κινητό. Και με έχει εντυπωσιάσει το ΝΟΚΙΑ Ν8. Να προσθέσω ότι αυτή την στιγμή είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος ΝΟΚΙΑ Ε51. Επειδή τα κινητά μου τα κρατάω τουλάχιστον 2-3 χρόνια, πριν αγοράσω το ψάχνω αρκετά, και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις-γνώμες-σκέψεις σας καθώς και μειονεκτήματα που έχετε εντοπίσει.

Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να αλλάξω κινητό. Και με έχει εντυπωσιάσει το ΝΟΚΙΑ Ν8. Να προσθέσω ότι αυτή την στιγμή είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος ΝΟΚΙΑ Ε51. Επειδή τα κινητά μου τα κρατάω τουλάχιστον 2-3 χρόνια, πριν αγοράσω το ψάχνω αρκετά, και θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις-γνώμες-σκέψεις σας καθώς και μειονεκτήματα που έχετε εντοπίσει.

Έχω ήδη το 5800 αλλά μάλλον θα πάρω το Ν8 μόλις βγεί.

Το κινητάκι δείχνει να είναι πλήρης υπολογιστής... μέχρι και mouse και πληκρολόγιο παίρνει.

Εγω παλι ειμαι κατοχος δυο κινητων τις Νοκια N96 και N86.

Το ενα πιο χειροτερο απο το αλλο και για διαφορετικο λογο.

Το N96 μου κολαει συνεχεια με το παραμικρο σε ολα ακομη και με τις αναβαθμισεις του ακομα και οταν ειναι αδειο τελειως και δεν εχει μεσα ουτε προγραμματα ουτε χαρτες ουτε φςτογραφιες ουτε βιντεο ουτε μουσικη.

Το Ν86 το εχω παει 3 φορες στο σερβις για να μου φτιαξουν το βυσμα τροφοδοσιας ρευματος γιατι φορτιζει μεσω micro usb και ξεκολαει καθε φορα το βυσμα απο την πλακετα.

Το Ν8 ειναι κορυφη τα εχει ολα απο χαρακτηριστικα εχει πολυ ωραιο σχεδιασμο και εχει το κλασικο συστημα φορτωσης με το κλασικο μικρο καρφακι φορτισης που δεν μου εχει χαλασει ποτε και σε κανενα Νοκια που ειχε το αντιστοιχο συστημα φορτισης.

Σκοπευω μολις ερθει κατα τελη Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβριου να το αγορασω.

Όσο για την σχεδίαση αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν ξεφεύγει σε μέγεθος καθώς είναι 1,3εκ πλατύτερο από το E51, και έχει κι αυτό αλουμινένιο και εξωτερικό και όχι φτηνιάρικα πλαστικά που στους πρώτους μήνες γίνονται μέσα στις γρατσουνιές.

Καλά όλα αυτά αλλά θα ήθελα να ακούσω και μειονεκτήματα αν υπάρχουν, τα οποία έχει παρατηρήσει κάποιος.

Καλά όλα αυτά αλλά θα ήθελα να ακούσω και μειονεκτήματα αν υπάρχουν, τα οποία έχει παρατηρήσει κάποιος.

Τα μειονεκτήματα που βλέπω είναι :

1) Η μπαταρία είναι κλεισμένη μέσα στο κουτί. Μπορείς βέβαια να την βγάλεις αλλά πρέπει να έχεις κατσαβίδι πρόχειρο.

2) Θα είναι το πρώτο μοντέλο με S^3. Όχι απαραίτητα μειονέκτημα αλλά αν βάλω σαν παράδειγμα το 5800 που έχω ( το πρώτο με touch και S^1) πήρε μερικά firmware updates για να στρώσει.

• 6 months later...

Για την μπαταρία.

Ναι υπάρχει τέτοια περίπτωση να σου τύχει τέτοια συσκευή. (σπάνιο βέβαια ).

Αλλά έχεις τη δυνατότητα να το αλλάξεις 7 μέρες μετά την αγορά οπότε αν δεις ότι η μπαταρία δεν κρατά τα αναμενόμενα τότε το αλλάζεις.

Η άλλη περίπτωση είναι ακόμα πιο σπάνια.

Όπως και να έχει το τηλέφωνο καλύπτεται από εγγύηση 2 χρόνων.

Πάντως για να λέμε και τα καλά, είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό σε πτώσεις, ένα παλικάρι έγραφε σήμερα που του έπεσε 3 ορόφους και δεν έπαθε τίποτα.

Πάντως για να λέμε και τα καλά, είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό σε πτώσεις, ένα παλικάρι έγραφε σήμερα που του έπεσε 3 ορόφους και δεν έπαθε τίποτα.

Το κινητο δεν επαθε, το παλικαρι καμια καρδια επαθε οταν το ειδε να του πεφτει?

:offtopic2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.