Jump to content



Ανεξέλεγκτη απενεργοποίηση - ενεργοποίηση USB εξ σκληρού.


ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Πρόβλημα με κάποια από τις υποδοχές? - είτε αυτή του δίσκου είτε αυτή του PC. Αν κουνάς το καλώδιο στις συνδέσεις χάνει την σύνδεση;

Πρόβλημα με το ίδιο το καλώδιο; Υποθέτω δοκίμασες άλλο.

Το συνδέεις στις πίσω υποδοχές του PC ή σε κάποια υποδοχή μπροστά; Αν είναι σε κάποια υποδοχή μπροστά μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα.

... ο δίσκος είναι 2,5'' ή 3,5''; Αν είναι 2,5'' και αν συνοδευόταν από Y cable που δεν χρησιμοποιείς τότε μάλλον έχει ανάγκη το extra ρεύμα που παίρνει με την χρήση του Y cable.

Γιάγκο τον έχεις συνδέσει με τις μπροστά ή τις πίσω θύρες?

Οι μπροστά πολλές φορές αυτοικανοποιούνται ασταμάτητα.

Ειδικά αν ο σκληρός τραβάει ρεύμα απο αυτές και δεν έχει μπρίζα.

Ο δίσκος είναι Seagate με δική του εξωτερική τροφοδοσία.

Συνδεδεμένος πίσω στην μητρική. Μπροστά τα ιδία έκανε.

Έχω αλλάξει και καλώδιο USB.

:/

Δοκίμασες να περάσεις drivers ξανά για τις USB-2 της μόμπο... είχα την ίδια και έχω Seagate εξωτερικό και δεν είχα ποτέ θέμα (με XP τότε).

Σε άλλο πι-σι το κάνει αυτό?

το κάνει μόνο σε idle? δλδ πχ αν μεταφέρεις αρχεία με transfer πχ 15 λεπτών (>10 που είναι το μαξ διάστημα μέσα στο οποίο λες οτι θα στο έχει κάνει) θα το διακόψει?

το κάνει μόνο σε idle? δλδ πχ αν μεταφέρεις αρχεία με transfer πχ 15 λεπτών (>10 που είναι το μαξ διάστημα μέσα στο οποίο λες οτι θα στο έχει κάνει) θα το διακόψει?

Όχι δεν το κάνει.

Στην αρχή έβαλα μια ταινία και ενώ έπαιζε απενεργοποιήθηκε. Μετά από γρήγορο φορματ δεν το ξανάκανε.

το κανει και με usb sticks?

Ούτε σε 80ρη 2,5 χωρίς τροφοδοσία το έχει κάνει ποτέ, ούτε σε usb sticks

60% δίσκος (αν ανοίγει εύκολα το case θα τον έβαζα sata/ide να δω smart κλπ) - 40% controller sata/ide to usb του bundle...:magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.