Jump to content

Windows defender και Group policy

MV040

Recommended Posts

:angry:

Έχω από προχθές τα εξής προβλήματα:

1) Το Windows defender δεν ανοίγει λόγω κάποιου group policy.

Διάβασα στο google και εδώ http://support.microsoft.com/kb/927367 για αλλαγή στο registry

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft από 1 σε 0 (default τιμή) και τελικά

Δούλεψε, αλλά δεν έκανε updates με μήνυμα για αδυναμία σύνδεσης στο internet. Και δεν

βρήκε και τίποτα στο scanαρισμα…

Μετά από restart πάλι δεν άνοιγε και πέταγε το ίδιο μήνυμα…

2) Έβαλα avast και ad aware αλλά πάλι δεν μπορούν να συνδεθούν στο internet και να πάρουν

Τα πρόσφατα definition πάλι με μήνυμα για αδυναμία σύνδεσης στο internet.

τελικά έκανα scan με το avast που βρήκε κάποια trojan και τα διέγραψε.

3) κάποιες φορές είτε δεν ανοίγει το παράθυρο (σαν να μην έχω σύνδεση) είτε ανοίγουν παράλληλα

παράθυρα με είτε το bing είτε το google (όχι τσοντάδικα κτλ…)

Υποθέτω ότι δεν έχει καθαρίσει… αλλά σας θυμίζει κάτι γνωστό malware/virus; Και τι προτείνετε;

Το format είναι η τελευταία επιλογή γιατί πρόκειται για το laptop της γυναίκας μου και θα ήθελα να το

αποφύγω…

Βοηθήστε λίγο γιατί θα πέσει γκρίνια :help1::help1::help1:

Αρα καθαρισε πρωτα οτι εχεις με το malwarebytes, τρεξε μετα ενα spybot search& destroy, δες αν το antivirus που εχεις κανει update.

Αν κανει κανονικα, επαγκατεστησε τελειως το Windows Defender και μετα ξαναεγκατεστησε το και κανε και σε αυτο update.

Σαν Antivirus ποιο χρησιμοποιεις?

Κοιταξε και το Windows essentials, το νεο AV της MS που ειναι δωρεαν.

καλά αυτό να λέγεται, με το format στρώνει μια και καλή!!! ;)μετά από full scan δειχνει καθαρό... αλλά το Windows defender εξακολουθεί

να μην ανοίγει λόγω του group policy (δεν δοκίμασα να το φτιάξω πάλι από

το registry) και το windows firewall ειναι απενεργοποιημενο και δεν ενεργοποιείται

(πάλι όμως δεν το έψαξα)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.