Jump to content

Πρόβλημα ήχου σε laptop

tha1989nos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα laptop της fujitsu siemens και ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει ο ήχος. Μεχρι χθες όλα ηταν μια χαρα αλλα τώρα τίποτα. Τι μπορεί να συμβαίνει??

Επίσης δεν ακούγεται τίποτα ακόμη και αν το συνδέσω με ακουστικά οπότε δεν τιθεται θέμα ηχείων

μην είσαι τόσο σίγουρος......

καταρχάς ας πάμε στα βασικά.....όταν παίζεις αρχεία ήχου....οι μπάρες στο volume properties ανεβοκατεβαίνουν?

κάνε κατάργηση εγκατάστασης της συσκευής από τη διαχείρηση συσκευών και μετά επανεγκατάσταση οδηγών.

λογικά θα ξαναπαίξει.

το τελευταίο που μπορείς να κάνεις είναι φορματ κι αν δε γίνει τίποτα τότε μάλλον τα έπαιξε το κύκλωμα ήχου.

Είχα και εγώ σε laptop ανάλογο θέμα. Κυμματομορφές κ.τ.λ. έδειχναν να παίζουν... τι format τι επανεγκαταστάσεις.... τίποτα.... είχε καεί η onboard τελικά.

Δοκίμασε να πάρεις ήχο με μικρόφωνο και πες μας !!

Δοκίμασε να πάρεις ήχο με μικρόφωνο και πες μας !!

να ηχογραφήσει εννοείς;

Τελικά το έδωσα σε ενα φίλο τεχνικό μπας και κάνει τίποτα χωρίς να αλλάξει κάτι. Άντε να δούμε...

Ούτε με format δυστυχώς αλλα και απο μέσα όλα φαίνονται κανονικά σύμφωνα με το φίλο μου. Θα δω μπας και βρω την απόδειξη για να το στείλω στην αντιπροσωπεία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.