nickstamat Ιούνιος 18, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Δε νομίζω η κοπέλα να θέλει να παίξει σε αυτό το τάβλι... Καλύτερα ένα άλλο για να παίζει κι αυτό για διακοσμητικό. Απίθανη δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 18, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Εγώ πραγματικά θα λυπόμουν να παίξω τάβλι.. Έγινε τόσο τέλειο Γιώργο πολύ ωραίος ρε, για ακόμα μια φορα μας δείχνεις ότι είσαι τρομερός στην δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 18, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Πανεμορφη δουλεια και αυτη George, αλλα τα πουλια πολυ φοβαμαι οτι αν η Kelly και ο Guest τα "κοπανανε" οπως οι ταυλαδοροι ηθιστε να κανουν, θα μεινουν με το σημειο G στο χερι. κοιτα δεν ειναι να ξεσπασεις τα νευρα σου πανω τους αλλα το νορμαλ χτυπημα του ταβλοπαικτη το αντεχουν γι αυτο στρογγυλοποιησα και τα τελειωματα να ειναι πιο ευχαριστα στο κρατημα και για να μην ξεφτιζουν και οι ακρες εξαλλου εχει ηδη παραδοθει στην ιδιοκτητρια και εχει εγκαινιαστει με επιτυχια σε καλοκαιρινες εξορμησεις .... συνεχιζουμε τωρα με το κυριως σωμα Για υλικο επενδυσης επιλεχτηκε συνθετικη δερματινη για σελες μοτοσυκλετων (για οποιον ενδιαφερεται, JKR στην Αμφιθεας, ειδικευμενος τεχνιτης σελας με τα ολα του ο Γιαννης) μετρησα λοιπον και εκοψα τα κομματια κατα αντιστοιχια μασκαρισα με χαρτοταινια και τα plexi να μην λερωθουν με την βενζινοκολλα και αρχισε το κολλημα η διαδικασια γνωστη κι απο την προυπηρεσια στις αρχιτεκτονικες μακετες... (αλλεπαλληλες ισοϋψεις χαρτων κομμενες σε φυλλα φελλου για τη υπο κλιμακα αποδοση εδαφους) ομοιομορφο στρωσιμο της βενζικολλας και στις δυο επιφανειες και αφου στεγνωσει στο αγγιγμα, σιγουρο κολλημα αντοχης (προσοχη αυτη η μεθοδος θελει σιγουρο χερι μιας και δεν επιτρεπει διορθωσεις ουτε συγχωρει λαθη ) ιδιαιτερη εμφαση δοθηκε στις γωνιες Στη συνεχεια κοπηκαν φιλετα μαυρου γυαλιστερου plexi για την επενδυση των σημειων επαφης των δυο μισων.. κι αυτα με 45αρες γωνιες και οσο το δυνατον πιο καθαρο φινιρισμα ...και κολληθηκαν με εποξικη πανω στη δερματινη Τελος αφου στεγνωσαν καλα οι κολλησεις, τα κομματια μονταριστηκαν προχειρα με σφιγκτηρες ωστε να σημαδευτει κι η θεση του μεντεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Ιούνιος 18, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Ασχετο Το κουτακι στην τελευταια φωτο ειναι cosmos? Παντως πολυ ωραιο το ταβλακι αν και δεν ξερω να πολυ παιζω:hehe: Eιναι οτι πρεπει για διακοσμητικο ομωςσ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Ιούνιος 18, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Μπράβο Γεώργιε!! πολύ μερακλής μπράβο, αλλά και πολύ τσιγάρο....:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 18, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Για πρωτη φορα καποιος "σπασε"και δεν ειμαι εγω αυτος Το ταβλι ποσο το πουλας;Να ριξουμε καμμια κοπελα ρε αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 18, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 ΑσχετοΤο κουτακι στην τελευταια φωτο ειναι cosmos? Παντως πολυ ωραιο το ταβλακι αν και δεν ξερω να πολυ παιζω :hehe: Eιναι οτι πρεπει για διακοσμητικο ομως! ουτε εγω ξερω.. αλλα μ'αρεσει να τα φτιαχνω (τελικα..) το κουτακι ειναι ενα cosmos black ενος συμφορουμιτη μπορεις να το δεις πιο αναλυτικα κι εδω Μπράβο Γεώργιε!! πολύ μερακλής μπράβο, αλλά και πολύ τσιγάρο....:smoke: Ευχαριστω ρε.. οσο για το τσιγαρο, τι να κανεις? λιγες αδυναμιες μας εχουν μεινει πια... Για πρωτη φορα καποιος "σπασε"και δεν ειμαι εγω αυτος Το ταβλι ποσο το πουλας;Να ριξουμε καμμια κοπελα ρε αδερφε κοιτα με σκετο το ταβλι δεν σε βλεπω να τη ριχνεις εκτος εαν της το φερεις κατακεφαλα... οσο για το κοστος, αυτο παει αναλογα με το σχεδιο και τα υλικα κατασκευης δεν ειναι κατι στανταρ. και συνεχιζοντας την περιγραφη περναμε στο εξωτερικο τμημα Καταρχην προστεθηκαν τα ροζ τμηματα που αφαιρεθηκαν απο το εσωτερικο (Kelly logo) στα δυο καπακια.. ετσι για να σπασει η μαυριλα και να μην κρυβεται ο custom χαρακτηρας οταν τελειωνει το παιχνιδι και κλεινει το ταβλι... Προστεθηκαν και ανοξειδωτα αγκιστρα για το κλεισιμο του Και βιδες με καπακι στις γωνιες για προστασια της εξωτερικης επιφανειας απο γρατζουνιες και υγρα οταν το ταβλι στηνεται πανω σε τραπεζια και λοιπες επιφανειες Νομιζω οι ανοξειδωτες λεπτομερειες εσπασαν τη μονοτονια του εξωτερικου περιβληματος και πλην της λειτουργικοτητας εδωσαν και καποιους ποντους εμφανισης Ενα κοντινο στο μεντεσε πιανου και μια αποψη του εξωτερικου απο το μισανοιχτο ολοκληρωμενο πλεον ταβλι σε διαφορες "ποζες" Ελπιζω η νεα ιδιοκτητρια να διατηρησει αυτο το γυαλιστερο καθαρο φινιρισμα Εδω μια αποψη απο τα πούλια παρατεταγμενα και φρεσκογυαλισμενα αλλα και μια πιο κοντινη... τα ζαρακια ηταν απλα ενα πειραμα ηταν κλασσικα λευκα με μαυρες βουλες που βαφτηκαν μαυρα και με σφαιρικο ψιλο φρεζακι φαγωθηκαν κι ασπρισαν οι βουλες τους δεν τα παρεδωσα μαζι με το ταβλι καθως ειμαι σιγουρος οτι θα ξεφτιζαν ευκολα εξαλλου ειναι κατι που σιγουρα βρισκεται σστο εμποριο Και καπως ετσι λοιπον ολοκληρωθηκε κι αυτο το ασυνηθιστο project Η ιδιοκτητρια το παρελαβε κατενθουσιασμενη μιας και δεν ειχε ιδεα σχετικα με το πως θα εμοιαζε το ταβλι της... Ελπιζω να αποδειχτει γουρικο και να της χαριζει νικες (ωστε να μην χρειαστει να υποστει ποτε την οργη χαμενης γυναικας ταβλαδορισσας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 18, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 απλα αψογος....τπτ αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 18, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 18, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Respectάπειρα respect!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 18, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Εντάξει το αποτέλεσμα φωνάζει απο μόνο του...τί να πώ τώρα... Εάν το είχα φτιάξει εγώ (λέμε τώρα...), δέν θα ήθελα να το ξαναδώ μετά απο καιρό....εικάζω ότι δέν θα διατηρηθεί όπως είναι τώρα, ένα κόσμημα δηλ. Ένα ταιράστιο R-E-S-P-E-C-T στο πώς έφτιαξες τα πούλια. Γνωρίζοντας το υλικό έχω να πώ χαράς το κουράγιο σου με το τρίψιμο... Αλήθεια πώς πέτυχες τέτοια ομοιομορφία? Τα έπιασες με σφιχτηρα πολλά μαζί και τα στρογγύλεψες ή ένα-ένα, και όταν λές γυαλιστικό σφουγγάρι (κετσέ?) τί αλοιφή έβαλες? Επίσης θα ήθελα μερικές info για το πώς έφτιαξες το πάτωμα. Το έτριψες και αυτό για να εξαφανίσεις το χείλος κοπής των κομματιών απο το laser? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι περίεργο παιδί... Υ.Γ. Φτιάξε και ένα με plexy κάσωμα, και βάλε μέσα του led stripes...:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 18, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 TI να πεις κανείς απλάααααααααααααααα προσκυνάω εφέντη μου τη χάρη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcode_13 Ιούνιος 19, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Μπράβο Κοπρίτη μεγάλε guru του ελληνικού "case" (παντός είδους) modding.Εγώ θα ήθελα να βάλεις και κάτι σα χερούλι για να το κουβαλάς.Μπορέι να φορτωνόταν πολύ βέβαια έτσι. Ίσως να το προτιμούσα από τα δύο άκγιστρα.Πάντως φανταστική δουλειά και πάλι. Συγχαρητήτρια.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούνιος 19, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 απιστευτη δουλεια.χαρας το κουραγιο και το μερακι σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 19, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Μπράβο φίλε, πολύ καλή δουλειά. Μια μικρή παρατήρηση μόνο αν μου επιτρέπεις. Στα παλιά αντικείμενα είναι καλύτερα να κάνεις restoration στην αρχική κατάσταση λειτουργίας τους και στην αρχική τους εμφάνιση για να μην χάνουν την «αξία» τους. Δηλαδή ο ανεμιστήρας ίσως να άξιζε πολύ περισσότερα αν τον επανέφερες όπως ήταν αρχικά. Βέβαια αυτό με την προϋπόθεση ότι σε ενδιαφέρει η όποια αξία έχει ένα παλιό αντικείμενο και θες να την διατηρήσεις... Στα υπόλοιπα αντικείμενα (όπως π.χ. στο τάβλι) που δεν έχουν «ηλικιακή» αξία, δηλαδή είναι σχετικά καινούργια, το customazation που έκανες είναι αυτό που αυξάνει κατά πολύ την αξία τους αφού πλέον διαφέρουν εντελώς από τα άλλα ομοειδή τους και είναι «μοναδικά» κομμάτια... Παράδειγμα. Αγοράζουμε μια καινούργια ή σχετικά καινούργια Hurley, αν την πλακώσουμε στις μοντίφες αυτόματα έχουμε αυξήσει κατά πολύ την αξία της. Αν όμως αγοράζαμε μια Hurley του 1930 η επαναφορά στην αρχική της κατάσταση είναι αυτό που θα εκτόξευε την αξία της. Φιλικά Δημήτρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιούνιος 19, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Απο βάρος πως τα πάει το τάβλι;Θα μπορούσε ο μεντεσες να ειχε μπει κατευθειαν στο ξυλο και απο πανω μονοκομματη δερματίνη να τον κρύψει;Άψογο πάντως απο τεχνικές λεπτομέρειες, έχω μια επιφύλαξη μόνο για την αντοχή του πλεξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 19, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Eις ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 19, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Παλι απιστable!! Μπραβο για αλλη μια φορα για την τρομερη δουλεια. Ευχομαι και με τα επαγγελματικα George να σου πανε ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 19, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Φυσας φιλε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 19, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα με εντυπωσίασες όπως πάντα!!!!:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.