Daidalos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2004 Σημερα το μεσημερη και μετα απο ενα απειρο μπλεξιμο με την γενικη ταχυδρομικη παρελαβα το πρωτο απο τα δυο πακετα που θα περιεχουν το πολυποθητο watercooling μου! Το πακετο αυτο, εκ Θεσσαλονικης, περιειχε: vga block by eleven cpu block by eleven ford tranit radiator 3m eheim λαστιχα Το επομενο πακετο αναμενεται την τριτη και θα εχει: 2*Enermax 12cm fans Αντλια hydor l30 Οποτε ξεκιναει σιγα σιγα το στησιμο! Αντε να χαρω και εγω λιγακι με το νερο! Να ευχριστησω τον eleven για τα απιθανα ,εμφανισιακα τουλαχιστον, μπλοκ(επιδωσεις αργοτερα!) και ολη την βοηθεια γενικοτερα αλλα και ολο το team της θεσσαλονικης που βοηθησαν πολυ! Ελπιζω να πανε ολα καλα και συντομα να χαιρομαι αθορυβο πισι και χαμηλες temp! ΥΓ: Προσοχη θα ακολουθησει καταιγισμος ερωτησεων τις προσεχεις μερες!!!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 13, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 με γειες και καλοφορετα εγω παντως, θα διαφωνησω για την 30αρα. ζεστανεται φρικτα. καλυτερα η 20αρα. αλλωστε τα μπλοκ του μιχαλη ειναι ελευθερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Καλορίζικα Daidale... άντε να το κρυώσεις λίγο γιατι θα ζηματάει... ... και όπως πάντα προσεκτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 καλοφορετα και απο εμενα δαιδαλεεεεεεεεεε................... ελπιζω αμα φτιαξει και το δικο μου block ο μιχαλης να κανουμε και καμια κοντριτσα σε θερμοκρασιες.ετσιιιιιιιιι?????εεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...............ετσι και χειροτερα.....χεχεχεχε ενα υστερογραφο και απο εμενα για τους υπολοιπους(σσ.παλιοτερους): Ε ρε και σε 10 μερες να ξεκινησω και εγω το στησιμο της υδροψυξης μου.Θα φατε και απο εμενα καμια 100αρα....μπαααα 200αρα.....μπαααααααα......χμμμμ αμετρητες μαλλον ερωτησεις :devil: :devil: :devil: οποτε την κατσατε ομολογουμενως. καυμενα παιδια του forum Τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :nuke: :nuke: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από DaidalosΝα ευχαριστησω τον eleven για ολη την βοηθεια γενικοτερα αλλα και ολο το team της θεσσαλονικης που βοηθησαν πολυ! Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε οποτε μπορούμε μεγειές κα απο μένα και με το καλό να τα βάλεις πάνω ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Τα μπλόκ με την βάση πάνω στα πλακάκια :jump: ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2004 σα χαλί μοιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Καλοψυκτα και καλο δουλευτα Δαιδαλε , πανε ασορτι και με ενα Ταγκαν φημες λενε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις και 17:40] καλοφορετα και απο εμενα δαιδαλεεεεεεεεεε................... ελπιζω αμα φτιαξει και το δικο μου block ο μιχαλης να κανουμε και καμια κοντριτσα σε θερμοκρασιες.ετσιιιιιιιιι?????εεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...............ετσι και χειροτερα.....χεχεχεχε Folding 24/7, enough said.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 chroma που το εβαλες το pc στην καταψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Μήπως άνοιξε το παράθυρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις και 11:01] Μήπως άνοιξε το παράθυρο? Δεν γινεται να ανοιξει το παραθυρο γιατι εχει ξηλωσει το παραθυροφυλλο.χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Αντε να το στησεις φιλε..Και ειμαι υπερ τις Λ20 αλλα μιας και εχεις απο τωρα 2 μπλοκ καλυτερα η Λ30 ..Το ψυγειο απο που και ποσο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Το ψυγειο αν δεν κανω λαθος ειναι απο τον Κιρκινεζη(Λαγκαδα 13 νομιζω) και κοστος 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 14, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Και εγω φίλε Δαιδαλε με την σειρα μου να σου πω ΜΕΓΕΙΕΣ και welcome στο club των νερουλαδων! Ότι χρειαστεις μιας και ειμαστε συμπολιτες εφοσων επιτρεπει το προγραμμα εξεταστικης να βοηθήσω αν θες το κινητο μου u2u. Eπισης να τονισω οτι μετα την εξεταστικη επιβάλεται ενα μινατοmeeting Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Με γειες Daidale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2004 Mεγείες και από μένα Daidale περιμένουμε αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 17, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Επιτελους μετα απο 5 μερες χωρις psu(εν εναμονη του ταγκαν που ακομα να ερθει οποτε βολευτηκα με εν δανεικο No-name) επιστρεφω για να σας ενημερωσω για την προοδο της υδροψυξης! @Eleven: Μην ανυσηχεις στο χαλι τα εχω ακουμπησει! @Helly: Τον meeting επιβαλεται!!!! Και αν χρειαστω κατι θα ριξω συρμα! Οσο για την l30 επιβαλεται λογω των δυο μπλοκ και του αρκετα μεγαλου ψυγειου! Τα πρωτα τεστ εκτως κουτιου εγιναν και το συστημα εχει ροη 4,5 λιτρα ανα ωρα το οποιο ειναι πλυ καλο συμφωνα με τον 11! Το κυκλωμα θα ειναι κλειστο χωρις τανκ και τα παντα θα ειναι μεσα στο κουτι στο οποιο γινεται ενα πολυ γερο μοντ για γινει εντελως αθορυβο(ηχομονωση παντου και να χωρεσει και το ψυγειο. Πιστευω αν ολα πανε καλα μεχρι την κυριακη να εχω τα πρωτα αποτελεσματα! Stay tuned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 18, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Η l30 ειναι νεκρη! Σνιφ.....Οποτε ειμαι εν ανομονη αντικαταστατη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 18, 2004 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 τι κανιβαλισμό έκανες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 18, 2004 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 4.5lt/hour??????? και είναι καλό???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.