Jump to content

web hosting εταιρία: superweb

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά έχω αγοράσει χώρο στην εταιρία αυτή, έχω σηκώσει το site σε joomla όλα οκ... αλλά πολύ αργό μου φαίνεται.

κανει 15 ώρες να φορτώσει την σελίδα, το admin panel .

εμπειρίες απ την εταιρία; επίσης αν ξερει κανεις αν γίνεται να αγοράσω μια ακόμα βάση SQL στο υπάρχον πακέτο.

από φθινόπωρο θα αγοράσω ένα ακόμα domain + χώρο και σκέφτομαι την www.pointer.gr

ακούω απόψεις :)

πανακριβο. δε καταλαβαινω γιατι προτιματε ολοι για τετοια site ελληνικους hosting. για δες μια hostmonster.com που τα χεις ολα σχεδον απεριοριστα με 80 το χρονο περιπου... κι απο ταχυτητες μια χαρα..

edit μπερδευτηκα με την 24μηνη νομιζα ειναι 12μηνη... τεσπα και παλι no value for money

Πρακτικά δεν σε βοηθάει η απάντηση μου...

εγώ είμαι εδώ και 3 χρόνια στην cretaforce που έχω σηκώσει το www.teiathinas.gr και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!

Τα παιδιά κάνοθν απίστευτα καλό after sales support!

και σου λεω... 2μιση χρονια hostmonster 0 προβληματα. ποτε δε χρειαστηκε να επικοινωνησω, γινονται απειρα πραγματα απο το cpanel τους, 13-14 site δουλευω εκει αυτη τη στιγμη συν τα οποιαδηποτε πειραματικα.

• 3 years later...

Εγω ξεκινησα πριν απο λιγες μερες στην Superweb και πραγματικα το εχω σκυλομετανιωσει εχω παρα πολλα προβληματα με τα δικαιωματα των αρχειων, τους παιρνω τηλ. και μου λενε να τους το πω σε email αυτο που θελω, τους στελνω email και περιμενω 2 μερες μεχρι να μου απαντησουν σε ενα παρα πολυ απλο θεμα. Και να φανταστειτε οτι στο site τους μιλανε για τεχνικη υποστηρξη υψηλου επιπεδου 24 ωρες το 24ωρο. Για μενα ειναι η χειροτερη επιλογη hosting για την Ελλαδα αυριο κιολας θα τους παρω τηλ. για να απαιτησω τα λεφτα μου πισω!!

Γνωριζει καποιος την διαδικασια που χρειαζετε για να μου επιστρεψουν τα λεφτα μου πισω??

Στην Tophost εχω το βασικο μου site, και ειπα να δοκιμασω να κανω ενα δευτερο blog σε ενα αλλο hosting server στην Ελλαδα χωρις αυτο να σημαινει οτι εχω καποιο προβλημα με την Tophost, το αποφασισα μολλις πριν 15 μερες και ετσι ειδα το φανταχτερο site της superweb και μια χαμηλη τιμη των 35€ και επεσα στην φακα.

Ενοειτε βεβαια οτι μετα απο αυτο το χαλι και την δημοσιουπαληλιστικη λαμογιά που ειδα στην superweb θα φυγω απο αυτους θα χασω βεβαια και τα 35€ που εδωσα.

Αλλα πηρα το μαθημα μου και καταλαβα οτι στην Ελλαδα η Tophost ειναι μακραν η καλυτερη εταιρία Hosting στην Ελλαδα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERWEB!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.