Jump to content

πως?

Elpis

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις και 09:42]

παιδια εχω βρει corsair twinx 3200llpt 2x256 με winbond chips δεν ξερω ακομα ποια ακριβως (εκτως απο bh-5 bh-6 ποια αλλα υπαρχουν?) με 130euro και οι δυο... λετε να εχουν bh-5 h 6? :cool:

Επειδη λες αυτες στο φλεα....οχι 100% ειναι ch-5. Εχουν σταματησει τα bh-5 bh-6 στην corsair εδω και πολλους μηνες.

δηλαδη δεν αξιζουν τα 130ευρο ε? :( θα πηγενα για Mushkin Dual Channel PC3200 Special 2-2-2 (BH6) αλλα ειναι απο εξωτερικο.. (www.pc-memory-upgrade.co.uκ) και δεν εμπιστευβομαι να καταθεσω τοσα χρηματα.. και μετα να μην παρω τπτ...

δεν τις εχω παρει ακομα και γιαυτο αναρωτιεμε... αν ειναι bh-5 φυσικα να τις παρω με 130ευρο.. ε? λεω μηπως δεν ειναι επειδη αυτος που θα μου τις δωσει του τις στειλανε προσφατα απο RMS και οπως λεει και ο Gr_God η corsair δεν "βααζει" bh-5 εδω και αρκετους μηνες... anyway θα τον ρωτησω και θα μαθω...

Aυτός λέει ότι τις πουλάει 230 και όχι 130 στη σελίδα πώλησης... τεσπα. Το πιο πρακτικό που έχεις να κάνεις επειδή δε νομίζω να βγάλει τα heatspreaders για την πάρτη σου είναι να τον ρωτήσεις αν τι timings δίνει το SPD. Αν δίνει 6-3-2-2 είναι CH-5 αν δίνει 6-2-2-2 είναι BH-5.

οχι 130-150 ευρο τις δινει... αρα τις παιρνεις 140 περιπου.. το προβλημα μου ειναι με τα τσιπ... αν ειναι να δωσω 130 δινω αλλα 50 και παιρνω Mushkin Dual Channel PC3200 Special 2-2-2 (BH6) (ch-5 σε nforce 2 λενε? ή ....)

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις και 15:11]

οχι 130-150 ευρο τις δινει... αρα τις παιρνεις 140 περιπου.. το προβλημα μου ειναι με τα τσιπ... αν ειναι να δωσω 130 δινω αλλα 50 και παιρνω Mushkin Dual Channel PC3200 Special 2-2-2 (BH6) (ch-5 σε nforce 2 λενε? ή ....)

ch-5 σε nforce απο οτι ακουω πανε αρκετα καλα.

Aυτός λέει ότι τις πουλάει 230 και όχι 130 στη σελίδα πώλησης... τεσπα.

Δεν μετρησα τον ψυχακια που πουλα 230 ευρα μνημες που παιρνεις καλυτερες απο εξω με 160-170 καινουργιες και εισαι και κυριος.

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις και 21:27]

τι ακριβως εννοεις? δεν μετρησες τον ψυχακια..?

Για τον τυπο στις πωλησεις που λεει ο jax. Αυτον που πουλα τις corsair 230 και εχει το 'απατεωνας' σκαλισμενο κατα μηκος του μετωπου του.

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 18:46]

τελικα παραγγειλα 2χ256 OCZ DDR PC-4000 Dual Channel... καλη ειναι; ξερει κανεις τι τσιπ εχουν; ανεβαινουν με χαμηλα τιμινγκς;

Hynix και δεν θα παιζουν καν με timings κατω απο 2.5-7-4-4 σε υψηλη συχνοτητα. Στην καλυτερη 2.5-6-3-3 στα 200mhz. Αυτες δεν ειναι για timings αλλα για fsb και ειναι για pentium και οχι για amd. Σε amd μπορει και να μην παιζουν καθολου. Τουλαχιστον οι adata με ιδια τσιπακια που ειχα σε epox 8rda δεν επεζαν σταθερα πουθενα.

Αρχική απάντηση από Enduracell [15-02-2004 15:53]

Aυτός λέει ότι τις πουλάει 230 και όχι 130 στη σελίδα πώλησης... τεσπα. Το πιο πρακτικό που έχεις να κάνεις επειδή δε νομίζω να βγάλει τα heatspreaders για την πάρτη σου είναι να τον ρωτήσεις αν τι timings δίνει το SPD. Αν δίνει 6-3-2-2 είναι CH-5 αν δίνει 6-2-2-2 είναι BH-5.

Έχω δει τελευταία CH-5 που παίζουν 2-2-2.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.